manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

The Sims 2 - Vista

Reply

Thread Tools
Old 7. studenog 2007, 10:15
Member Group

Default The Sims 2 - Vista

OK problem se sastoji od instalacije igre sam, kada je umetnuti disk auto značajka neće otkriti, kad idem u moje računalo ima DVD pogon ne Sims 2 slike prikazuju se na Internet oba. Našto ja ulaziti disk sebe i pokušati pokrenuti 'setup.exe' lice kao admin onda Windows će pokušati obraditi ovaj, ali nikad zaista će se početi, no proces će biti stvorena ni. Kada pokušam pokrenuti auto lice iz diska kao admin onda pogrešci će biti prikazana rekavši:

Nedostaje datoteka:

Ne mogu pronaći potrebne DLL 'C: \ windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll'

Pokušao sam istraživao, ali mogao 'nađi prema bilo koji pomoć, nešto što nije djelo koje stvara mape unutar localo diska i kopiranje sadržaja diska, ali ako neki diskovi imaju 2 diskove na primjer, glavna igra je 4, onda se ne može pokrenuti sljedeći jednom kad se traži od vas da promijenite. Pa bilo tko vanjska strana ima koji može predlagati ideje?

Živjeli
Old 9. studenog 2007, 04:49
Donatorska Grupa

Jeste li pokušao postavku kompatibilnosti razinu instalater sebe?
Old 10. studeni 2007, 05:20
Member Group

Isti problem mate.
Old 14. studenog 2007, 06:31
Donatorska Grupa

Oh dear! Jeste li pokušao:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?

Old 26 siječanj 2008, 10:23
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
hej Imam jednak problem i JA pokušao ovaj plan ali Internet pa ipak ne rad: (
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
The Sims 2 neće igrati - "Molim vas osigurati sims 2 disk je u pogon" - Pogreška Quinton PC & konzole Igre 1 4. lipnja 2009 10:46
Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = ( winrii PC & konzole Igre 4 25. svibanj 2008 03:17
The Sims 2 urmaserendipity85 PC & konzole Igre 5 4. siječanj 2008 13:20
The Sims 2 HistoryGirl PC & konzole Igre 2 29. prosinac 2007 15:33
Sims 2 slijedeća EP xactly PC & konzole Igre 14 27. listopad 2007 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.