![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK problem se sastoji od instalacije igre sam, kada je umetnuti disk auto značajka neće otkriti, kad idem u moje računalo ima DVD pogon ne Sims 2 slike prikazuju se na Internet oba. Našto ja ulaziti disk sebe i pokušati pokrenuti 'setup.exe' lice kao admin onda Windows će pokušati obraditi ovaj, ali nikad zaista će se početi, no proces će biti stvorena ni. Kada pokušam pokrenuti auto lice iz diska kao admin onda pogrešci će biti prikazana rekavši: Nedostaje datoteka: Ne mogu pronaći potrebne DLL 'C: \ windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll' Pokušao sam istraživao, ali mogao 'nađi prema bilo koji pomoć, nešto što nije djelo koje stvara mape unutar localo diska i kopiranje sadržaja diska, ali ako neki diskovi imaju 2 diskove na primjer, glavna igra je 4, onda se ne može pokrenuti sljedeći jednom kad se traži od vas da promijenite. Pa bilo tko vanjska strana ima koji može predlagati ideje? Živjeli |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao postavku kompatibilnosti razinu instalater sebe? |
|
| |||
| |||
| Isti problem mate. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| The Sims 2 neće igrati - "Molim vas osigurati sims 2 disk je u pogon" - Pogreška | Quinton | PC & konzole Igre | 1 | 4. lipnja 2009 10:46 |
| Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = ( | winrii | PC & konzole Igre | 4 | 25. svibanj 2008 03:17 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC & konzole Igre | 5 | 4. siječanj 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & konzole Igre | 2 | 29. prosinac 2007 15:33 |
| Sims 2 slijedeća EP | xactly | PC & konzole Igre | 14 | 27. listopad 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |