kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

The Sims 2 - kilátás

Reply

Téma eszközök
Old November 7, 2007, 10:15
Csoport tagja

OK probléma áll telepítése a játék maga, ha a lemez Feltöltve Az AutoRun nem fogja megjeleníteni, ha én megyek be a számítógépet és a DVD-meghajtó nincs Sims 2 kép megjelenik rá sem. Amikor én magam is a lemezt, és próbálja meg futtatni a "setup.exe" funkciót, mint az admin, akkor az ablakok megpróbálja feldolgozni ezt, de valójában soha nem indul el, nincs folyamatban jön létre sem. Amikor megpróbálja futtatni a AutoRun a lemezen, mint az admin, akkor egy hibaüzenet jelenik meg, mondván:

Missing file:

Nem találta meg a szükséges DLL 'C: \ Windows \ System32 \ AutoRunGUI.Dll "

Megpróbáltam kutat, de nem talált semmilyen segítséget, amit meg munkáját azáltal, hogy a mappa localo lemezt, és a másolás a lemez tartalmát, de ha van néhány lemezt 2 lemezek például a fő játék 4, akkor nem tudja futtatni a következőt, ha kéri, hogy megváltozik. Szóval ott, hogy bárki is azt sugallják, ötletek?

Egészségére
Old November 9, 2007, 04:49
Donor Group

Van próbálta meg a kompatibilitási szintet a telepítő maga?
Old November 10 2007, 05:20
Csoport tagja

Ugyanez a probléma haver.
Old November 14, 2007, 06:31
Donor Group

Ó, istenem! Már próbáltam:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?

Old Január 26, 2008, 10:23
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Szia Nekem van ugyanaz probléma, és megpróbáltam ezt a programot, de még mindig nem működik: (
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.