![]() |
|
| |||
| |||
| הבעיה מורכבת אישור התקנת המשחק עצמו, כאשר הדיסק מוכנס את תכונת ההפעלה האוטומטית לא יציג, כאשר אני נכנס למחשב כונן ה-DVD שלי אין סימס 2 התמונה המוצגת על זה גם. כשאני נכנס לעצמי את הדיסק ואת תנסה להפעיל את התכונה 'setup.exe' בתור המנהל חלונות ואז תנסה תהליך זה אבל לעולם לא ממש מתחיל, לא ייווצר תהליך או. כשאני מנסה להפעיל את תכונת ההפעלה האוטומטית מהדיסק כפי הניהול מכן הודעת שגיאה תוצג אומר: חסר הקובץ: לא מוצא את ה-DLL הנדרשים "C: \ WINDOWS \ system32 \ AutoRunGUI.Dll ' ניסיתי לחקור אבל לא הצלחתי למצוא שום עזרה, משהו לא עובד על ידי יצירת תיקיה בתוך הדיסק localo וכן העתקת תוכן הדיסק אבל אם איזה דיסק יש 2 דיסקים למשל את המשחק המרכזי יש 4, אז זה לא יכול לרוץ הבאה כאשר שואל אותך לשנות. אז מישהו שם בחוץ שיכול להציע רעיונות? לחיים |
|
| |||
| |||
| ניסית הגדרת רמת תאימות של תוכנית ההתקנה עצמה? |
|
| |||
| |||
| חבר אותה בעיה. |
|
| |||
| |||
|
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט: |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| The Sims 2 לא לשחק - "נא לוודא את Sims 2 הדיסק נמצא בתוך הכונן" - שגיאה | Quinton | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th יוני 2009 10:46 |
| Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = ( | winrii | PC & קונסולת משחקים | 4 | ה -25 במאי 2008 03:17 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC & קונסולת משחקים | 5 | 4th ינואר 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & קונסולת משחקים | 2 | 29 דצמבר 2007 15:33 |
| Sims 2 הבא EP | xactly | PC & קונסולת משחקים | 14 | -27 אוקטובר 2007 12:51 |
| שרשרת כלים | |
| |