![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai problemą sudaro įrengimo žaidimas pats, kai diskas įrašomas autorun funkcija nebus rodomas, kai aš einu į My Computer "DVD diskas neturi Sims 2: vaizdas rodomas ant jo arba. Kada turėčiau įvesti disko save ir paleiskite "Setup.exe" funkcija kaip administratorius tada Windows bandys šį procesą, bet niekada iš tikrųjų pradėti ne procesas bus sukurta arba. Kai bandau paleisti autorun funkciją nuo admin kaip diskas tada klaidos pranešimas bus rodomas sakė: Trūksta failo: Nepavyko rasti reikiamą DLL "C: \ Windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll" Aš išbandžiau mokslinius tyrimus, bet nepavyko rasti jokios pagalbos, nors padarė darbą, sukurti aplanką localo diską ir kopijuoti disko turinį, bet jei kai diskas yra 2 diskai, pavyzdžiui, pagrindinis žaidimas yra 4, tuomet ji negali veikti viena kitą, kai jis prašo keisti. Taigi, kas ten, kad gali pasiūlyti idėjų? Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Jūs bandė nustatyti suderinamumo lygio montuotojas pats? |
|
| |||
| |||
| Same problem mate. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| The Sims 2 bus ne žaidimas - "Prašome užtikrinti Sims 2 diskas yra diskas" - Klaida | Quinton | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 birželis 2009 10:46 |
| The Sims 2 wont install on my Vista KOMP trūkstamų failų autorungui.dll padėti EEK = ( | winrii | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Gegužė 25, 2008 03:17 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 4 sausis 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 29 gruodis 2007 15:33 |
| The Sims 2 Kitas EP | xactly | PC & konsolės Žaidimai | 14 | 27 spalis 2007 12:51 |
| Temos įrankiai | |
| |