rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

The Sims 2 - Vista

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 listopada 2007, 10:15
Członek grupy

OK, problem polega na instalacji gry, przy włożeniu płyty funkcja automatycznego uruchamiania nie będą wyświetlane, kiedy wracam do mojego komputera DVD nie ma Sims 2: obraz wyświetlany na to either. Kiedy mogę wprowadzić się dysk i spróbuj uruchomić "setup.exe" funkcji jako admin to Windows będzie próbował ten proces, ale nigdy nie zacząć, żaden proces zostanie utworzony albo. Kiedy próbuję uruchomić funkcja automatycznego uruchamiania z dysku jako admin to komunikat o błędzie zostanie wyświetlony mówiąc:

Brak pliku:

Nie można odnaleźć wymaganego pliku DLL 'C: \ WINDOWS \ system32 \ AutoRunGUI.Dll "

Próbowałem badania, ale nie mógł znaleźć żadnej pomocy, coś nie działa poprzez utworzenie folderu w dysku localo i kopiowanie zawartości dysku, ale jeśli niektóre płyty są 2 dyski na przykład głównym gry ma 4, to nie można uruchomić, gdy następny prosi o zmianę. Więc ktoś tam, które mogą sugerować pomysły?

Wiwaty
Old 9 listopada 2007, 04:49
Grupa dawcy

Czy próbowali określenie poziomu zgodności instalator sam?
Old 10 listopada 2007, 05:20
Członek grupy

Same mate problemu.
Old 14 listopada 2007, 06:31
Grupa dawcy

Ojej! Czy próbowali:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?

Old 26 stycznia 2008, 10:23
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Mike0001 View Post
hej mam ten sam problem i próbowałem ten program ale nadal nie działa: (
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.