menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

The Sims 2 - Vista

Reply

Thread Tools
Old 7 novembra 2007, 10:15
Člen Skupina

OK problému spočíva v inštalácii samotnej hry, kedy je disk vložený autorun funkcie sa nezobrazí, keď idem do svojho počítača DVD mechanika nemá Sims 2 obraz sa zobrazí na to jeden. Keď prídem do disku seba a skúste spustiť 'setup.exe' funkcie ako správca okien potom sa bude snažiť, aby tento proces, ale vlastne nikdy začať, sa žiadny proces vytvorený jeden. Keď sa snažím spustiť funkciu automatického spustenia z disku ako admin potom chybové hlásenie sa zobrazí hovorí:

Chýbajúce súbor:

Nemôžu nájsť potrebné DLL C ': \ windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll'

Snažil som sa výskumom, ale nemohli nájsť žiadnu pomoc, niečo, čo sa práca prostredníctvom vytvorenia zložky v local disku a kopírovanie obsahu disku, ale ak nejaký disk má 2 disky napríklad hlavné hra má 4, potom to nedá spustiť budúci keď opýta sa zmeniť. Takže tam, že niekto môže navrhnúť nápady?

Na zdravie
Old 9.listopadu 2007, 04:49
Darcu Skupina

Have you tried nastavenia kompatibility úroveň inštalátor sám?
Old 10. novembra 2007, 05:20
Člen Skupina

Rovnaký problém mate.
Old 14.listopadu 2007, 06:31
Darcu Skupina

Panebože! Have you tried:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?

Old 26 január 2008, 10:23
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
hej mám rovnaký problém, a snažil som sa tento program, ale to stále nefunguje: (
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.