мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Тхе Симс 2 - Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2007, 10:15
Мембер Гроуп

У реду Проблем се састоји од инсталирања саме игре, када се убаци диск ауторун функцију неће приказивати, када одем у мој рачунар нема ДВД-диск Тхе Симс 2 слика приказана на њега било. Кад унесем диска себе и покушате да покренете функцију "сетуп.ексе ', као администратора а прозори ће покушати да се овај процес, али никада неће стварно почети, не процес ће бити направљен било. Када покушате да покренете Ауторун функција са диска, као администратора а порука о грешци ће бити приказан говорећи:

Недостаје датотека:

Не можете да пронађете потребне длл "" Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ АутоРунГУИ.Длл '

Покушао сам истраживао, али није могао да пронађе помоћ, нешто није рад креирање фасцикли унутар лоцало диск и копирати садржај диска, али ако неки диск има 2 диска, на пример главни игра има 4, онда се не може покренути када се следећи тражи од вас да промените. Тако да свако тамо да сугеришу идеје?

Живели
Old 9. Мар 2007, 04:49
Донаторска Група

Да ли сте покушали подешавање компатибилности на нивоу од самог инсталер?
Old 10. новембар 2007, 05:20
Мембер Гроуп

Исти проблем другарица.
Old 14. Мар 2007, 06:31
Донаторска Група

О боже! Да ли сте покушали:

хттп://ууу.длл-филес.цом/дллиндекс/дл...тмл?ауторунгуи

?

Old 26. Мар 2008, 10:23
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
хеј имам исти проблем и покушао сам овај програм али то још увек не ради: (
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц