менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

The Sims 2 - Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 10:15
Член групи

ОК проблема полягає в установці самої гри, коли диск вставлений функція автозапуску не з'явиться, коли я йду в "Мій комп'ютер" DVD-привід не має Sims 2 зображення, що відображається на нього або. Коли я входжу в себе диска і спробувати запустити функцію 'setup.exe' як адміністратор то Windows буде намагатися цього процесу, але фактично ніколи не початку, ні один процес не буде створено небудь. Коли я намагаюся запустити функцію автозапуску з диска, як адміністратор то повідомлення про помилку буде відображатися говорив:

Відсутній файл:

Не вдається знайти необхідні DLL C ': \ WINDOWS \ system32 \ AutoRunGUI.Dll'

Я спробував, але дослідження не могли знайти жодної допомоги, що щось зробили роботу за рахунок створення папки в localo дисків і копіювання вмісту диска, але якщо деякі диски мають 2 диска, наприклад, основна гра 4, то він не може виконати наступний, коли мова попросить вас змін. Таким Anyone Out There, які можуть запропонувати ідеї?

Ура
Old 9 листопада 2007, 04:49
Донор групи

Ви пробували Налаштування рівня сумісності сама програма установки?
Old 10 листопада 2007, 05:20
Член групи

Мати ж проблема.
Old 14 листопада 2007, 06:31
Донор групи

Ах, боже мій! Ви пробували:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?

Old 26 січня 2008, 10:23
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Ах, боже мій! Ви пробували:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?
Ей я така ж проблема, і я спробував цю програму, але вона ще не працює: (
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.