![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| benim sims 2 çalşmaz. Ben her ama mesaj bir pop lütfen sims 2 disk sağlamak söyledi getiriyor sürücüye sürücü seçin tamam olduğunu ve uygulamanın restrt. kimse bana yardımcı olabilir |
|
| |||
| |||
| Disk çizik veya kirli? Sürücüyü tanıyan diğer diskleri mu? Sürücüyü Aygıt Yöneticisi'nde görünmüyor mu? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 3 Ağ USB Modem - "Ras girişi oluşturmak için" Hata başarısız | longcolt4570 | Ağ, Modemler & VoIP | 0 | 18. Haziran 2009 16:12 |
| Lexmark E250DN "Toner kartuşunu bölge uyumsuzluğu" hata | shaun236 | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 25 May 2009 15:30 |
| Internet Explorer Hata - "bu web sayfasında hatalar yanlış" çalışmaya neden olabilir | miklaw | Web Tarayıcılar & FTP istemci | 4 | 5. Nisan 2009 12:12 |
| Sabitdisklerin Hata Bootup üzerinde - "Disk Hatası" "herhangi bir tuşa basın" yeniden başlatmak için | ashaiba | Genel Donanım Sohbet | 6 | 13. Mart 2009 15:56 |
| Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". | aechain | Windows İşletim Sistemleri | 5 | 24. Ocak 2008 15:45 |
| Konu Araçları | |
| |