![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Sims 2 игра дискове от waaaay назад, когато той първо излезе и така съм го изтеглили, за да се опита да въведе в моята Vista Business OS компютърна система за старо време забавно. =) Въпреки това, когато се отвори файл autorun.exe да се получи грешка, че този файл липсва: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Аз съм в състояние да инсталирате някоя от нея и тя ме прави искам да плача. Аз не искам да трябва да закупите играта отново. Това е толкова несправедливо. Платил съм го веднъж и просто исках да го вземете и да играе отново за шега и благодарение на прекрасната Vista OS не мога. Може ли някой да ми помогне проумея как да поправя това = ( Също така се опитах копие на всички дискове на моя диск С и след това започнах Sims 2 Autorun.exe копиран файл от файлове и тя действително започва инсталирането. Но когато на първия диск е завършена тя поиска диск две и единствената ми опция е "ОК" или "Отказ" и ОК не започнат диск две. Аз дори влезе диска два часа за да се види дали това ще работи и това не е = (. Аз съм толкова разочарован с Vista мога да плача. Не мога да чакам към които предприемат XP на пазара през юни тази година. Надявам се, че хората Microsofts крещиш в ухото, докато не реши да го изпробвате. Vista кара ме луд. Имам толкова много продължаващите проблеми с него. DONT UPGRADE. За боговете заради задръжте, за да ви XP! LOL |
|
| |||
| |||
| BTW правя всичко, което се опитва да се инсталира тъпа игра. Не мога дори да го относно системата да започне да играе той. = ( Искам да плача. |
|
| |||
| |||
| Не е сигурен, че разбирам какво имаш предвид. Вие се опитвате да инсталирате игри? Когато искаш да получите грешка, след като инсталацията е приключила? |
|
| |||
| |||
| Може да опитате няколко неща. Първо, опитайте да се направи ISO на диск 1 (и всички останали на дискове) и се опитайте да ги инсталираш както обикновено, но монтирането им с Daemon Инструменти или нещо такова, а не uising на CD-та. Второ нещо, е вашият диск надрасква? Опитайте почистване с мека кърпа, дори ако то не изглежда много мръсно, това е разликата между сцената и unplayable ми няколко пъти, преди да! И на трето място, опитайте да го insalling на различен COMP. Ако тя идва с една и съща грешка, почистите диска на смърт и опитайте отново. Ако не, ще трябва да получи ново копие: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли я инсталирате на друг компютър? Това ще се потвърди, ако това е вашия компютър или на CD-та.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| В Sims 2 - Vista | LegendLees | PC & конзолата Gaming | 4 | 26 Jan 2008 10:23 |
| Моят COMP приучавам включа | chilloutcolin | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 14 Jan 2008 12:48 |
| Изчезнали Browseui.dll файл | Saz | Windows операционни системи | 20 | 23rd Дек 2007 12:21 |
| Как мога да инсталирате играта на sims 2 сезона в моя ... | patrickflc | PC & конзолата Gaming | 8 | 22-ри септември 2007 14:54 |
| DLL файл липсва | dsleet | Windows операционни системи | 13 | 25 Юли 2007 15:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |