по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Sims 2 приучавам инсталирате си Vista COMP липсващи файла autorungui.dll помогне EEK = (

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 април 2008, 20:54
Новите държави Група

Default Sims 2 приучавам инсталирате си Vista COMP липсващи файла autorungui.dll помогне EEK = (

Имам Sims 2 игра дискове от waaaay назад, когато той първо излезе и така съм го изтеглили, за да се опита да въведе в моята Vista Business OS компютърна система за старо време забавно. =) Въпреки това, когато се отвори файл autorun.exe да се получи грешка, че този файл липсва:

C: \ windows/system32 \ autorungui.dll

Аз съм в състояние да инсталирате някоя от нея и тя ме прави искам да плача. Аз не искам да трябва да закупите играта отново. Това е толкова несправедливо. Платил съм го веднъж и просто исках да го вземете и да играе отново за шега и благодарение на прекрасната Vista OS не мога. Може ли някой да ми помогне проумея как да поправя това = (

Също така се опитах копие на всички дискове на моя диск С и след това започнах Sims 2 Autorun.exe копиран файл от файлове и тя действително започва инсталирането. Но когато на първия диск е завършена тя поиска диск две и единствената ми опция е "ОК" или "Отказ" и ОК не започнат диск две. Аз дори влезе диска два часа за да се види дали това ще работи и това не е = (. Аз съм толкова разочарован с Vista мога да плача.

Не мога да чакам към които предприемат XP на пазара през юни тази година. Надявам се, че хората Microsofts крещиш в ухото, докато не реши да го изпробвате. Vista кара ме луд. Имам толкова много продължаващите проблеми с него. DONT UPGRADE. За боговете заради задръжте, за да ви XP! LOL
Old 27 април 2008, 20:56
Новите държави Група

Default Sims 2 приучавам инсталирате си Vista COMP липсващи файла autorungui.dll помогне EEK = (

BTW правя всичко, което се опитва да се инсталира тъпа игра. Не мога дори да го относно системата да започне да играе той. = (

Искам да плача.
Old 11 май 2008 г., 03:34
Член Група

Не е сигурен, че разбирам какво имаш предвид.
Вие се опитвате да инсталирате игри? Когато искаш да получите грешка, след като инсталацията е приключила?
Old 24-ти май 2008 г., 17:02
Член Група

Може да опитате няколко неща. Първо, опитайте да се направи ISO на диск 1 (и всички останали на дискове) и се опитайте да ги инсталираш както обикновено, но монтирането им с Daemon Инструменти или нещо такова, а не uising на CD-та. Второ нещо, е вашият диск надрасква? Опитайте почистване с мека кърпа, дори ако то не изглежда много мръсно, това е разликата между сцената и unplayable ми няколко пъти, преди да! И на трето място, опитайте да го insalling на различен COMP. Ако тя идва с една и съща грешка, почистите диска на смърт и опитайте отново. Ако не, ще трябва да получи ново копие: /
Old 25-ти май 2008 г., 03:17
Администратор Група

Има ли я инсталирате на друг компютър? Това ще се потвърди, ако това е вашия компютър или на CD-та.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
В Sims 2 - Vista LegendLees PC & конзолата Gaming 4 26 Jan 2008 10:23
Моят COMP приучавам включа chilloutcolin Процесори, дънни платки & RAM 5 14 Jan 2008 12:48
Изчезнали Browseui.dll файл Saz Windows операционни системи 20 23rd Дек 2007 12:21
Как мога да инсталирате играта на sims 2 сезона в моя ... patrickflc PC & конзолата Gaming 8 22-ри септември 2007 14:54
DLL файл липсва dsleet Windows операционни системи 13 25 Юли 2007 15:47
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc