menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Sims 2 zvyklý instalovat na mém Vista comp chybí soubor autorungui.dll pomoci eek = (

Reply

Thread Nástroje
Old 27. dubna 2008, 20:54
Nový člen skupiny

Default Sims 2 zvyklý instalovat na mém Vista comp chybí soubor autorungui.dll pomoci eek = (

Mám hru The Sims 2 disky z waaaay zpět, kdy vyšel první a tak jsem si to vyzkoušet, aby se na můj Vista Business OS počítačový systém pro staré doby zábava. =) Avšak, když otevřete soubor autorun.exe dostanu chybu, že tento soubor chybí:

C: \ windows/system32 \ autorungui.dll

Jsem schopen instalovat nic a to se mi chce brečet. I don't want to muset koupit hru znovu. To je tak nefér. Zaplatil jsem za to jen jednou a chtěl si to vyzvednout a znovu hrát pro zábavu a díky půvabné OS Vista nemohu. Může mi někdo pomoci zjistit, jak to spravit = (

Také jsem se pokusil zkopírovat všechny disky na můj disk C a potom jsem začal Sims 2 autorun.exe soubor z zkopírovány soubory a že se skutečně začal instalovat. Ale když se první disk byla ukončena požádalo disk pro dva a moje jediná možnost byla "OK" nebo "zrušit" a ok nezačal až disku dva. Dokonce jsem vstoupila na disku dva vidět, že pokud by se práce a nebylo = (. Jsem tak frustrovaný s Vista jsem mohl plakat.

Nemůžu čekat, až budou mít XP na trh v červnu tohoto roku. Doufám, že lidi křičet do ucha Microsofts dokud se rozhodnou ji ven. Vista mechanik mi šílené. Mám tolik přetrvávající problémy s ní. Dont UPGRADE. Pro bohy zájmu udržení se u vašeho XP! válet se
Old 27. dubna 2008, 20:56
Nový člen skupiny

Default Sims 2 zvyklý instalovat na mém Vista comp chybí soubor autorungui.dll pomoci eek = (

BTW vše dělám se snažím nainstalovat blbá hra. Nemůžu si to dokonce i na systém ji otevřete ji hrát. = (

Chci brečet.
Old 11. května 2008, 03:34
Člen Skupina

Nejsem si jistá, jestli jsem pochopit, co tím myslíte.
Snažíte se nainstalovat hry? Kdy se vám chyba, po dokončení instalace?
Old 24. května 2008, 17:02
Člen Skupina

Mohli byste zkusit pár věcí. Za prvé, pokuste se o to ISO na disku 1 (a všechny ostatní disky) a pokuste se nainstalovat je jako normální, ale montáž je s Daemon tools nebo něco spíše než uising CD. Druhá věc je váš disk poškrábaný? Zkuste čištění s měkkým hadříkem, i když to nevypadá velmi špinavá, což byl rozdíl mezi hratelný a nehratelný mi několikrát před! A za třetí, zkuste insalling to i na jiné comp. Pokud jde nahoru s stejná chyba, čistý disk k trestu smrti a zkuste to znovu. Pokud ne, budete muset získat novou kopii: /
Old 25. května 2008, 03:17
Administrátor Skupina

Má ji nainstalovat na jiném PC? Potvrdí, že pokud je vaše PC nebo CD.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
The Sims 2 - Vista LegendLees PC a herní konzole 4 26. ledna 2008 10:23
Můj comp zvyklý zapnout chilloutcolin Procesory, základní desky & RAM 5 14. leden 2008 12:48
Chybí Browseui.dll obrázek SAZ Operační systémy Windows 20 23. prosince 2007 12:21
Jak mohu nainstalovat hru The Sims 2 sezony na můj ... patrickflc PC a herní konzole 8 22. Září 2007 14:54
Dll soubor chybí dsleet Operační systémy Windows 13 25. červenec 2007 15:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.