![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám hru The Sims 2 disky z waaaay zpět, kdy vyšel první a tak jsem si to vyzkoušet, aby se na můj Vista Business OS počítačový systém pro staré doby zábava. =) Avšak, když otevřete soubor autorun.exe dostanu chybu, že tento soubor chybí: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Jsem schopen instalovat nic a to se mi chce brečet. I don't want to muset koupit hru znovu. To je tak nefér. Zaplatil jsem za to jen jednou a chtěl si to vyzvednout a znovu hrát pro zábavu a díky půvabné OS Vista nemohu. Může mi někdo pomoci zjistit, jak to spravit = ( Také jsem se pokusil zkopírovat všechny disky na můj disk C a potom jsem začal Sims 2 autorun.exe soubor z zkopírovány soubory a že se skutečně začal instalovat. Ale když se první disk byla ukončena požádalo disk pro dva a moje jediná možnost byla "OK" nebo "zrušit" a ok nezačal až disku dva. Dokonce jsem vstoupila na disku dva vidět, že pokud by se práce a nebylo = (. Jsem tak frustrovaný s Vista jsem mohl plakat. Nemůžu čekat, až budou mít XP na trh v červnu tohoto roku. Doufám, že lidi křičet do ucha Microsofts dokud se rozhodnou ji ven. Vista mechanik mi šílené. Mám tolik přetrvávající problémy s ní. Dont UPGRADE. Pro bohy zájmu udržení se u vašeho XP! válet se |
|
| |||
| |||
| BTW vše dělám se snažím nainstalovat blbá hra. Nemůžu si to dokonce i na systém ji otevřete ji hrát. = ( Chci brečet. |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistá, jestli jsem pochopit, co tím myslíte. Snažíte se nainstalovat hry? Kdy se vám chyba, po dokončení instalace? |
|
| |||
| |||
| Mohli byste zkusit pár věcí. Za prvé, pokuste se o to ISO na disku 1 (a všechny ostatní disky) a pokuste se nainstalovat je jako normální, ale montáž je s Daemon tools nebo něco spíše než uising CD. Druhá věc je váš disk poškrábaný? Zkuste čištění s měkkým hadříkem, i když to nevypadá velmi špinavá, což byl rozdíl mezi hratelný a nehratelný mi několikrát před! A za třetí, zkuste insalling to i na jiné comp. Pokud jde nahoru s stejná chyba, čistý disk k trestu smrti a zkuste to znovu. Pokud ne, budete muset získat novou kopii: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má ji nainstalovat na jiném PC? Potvrdí, že pokud je vaše PC nebo CD.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| The Sims 2 - Vista | LegendLees | PC a herní konzole | 4 | 26. ledna 2008 10:23 |
| Můj comp zvyklý zapnout | chilloutcolin | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 14. leden 2008 12:48 |
| Chybí Browseui.dll obrázek | SAZ | Operační systémy Windows | 20 | 23. prosince 2007 12:21 |
| Jak mohu nainstalovat hru The Sims 2 sezony na můj ... | patrickflc | PC a herní konzole | 8 | 22. Září 2007 14:54 |
| Dll soubor chybí | dsleet | Operační systémy Windows | 13 | 25. červenec 2007 15:47 |
| Thread Nástroje | |
| |