μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Sims 2 wont εγκαταστήσετε Vista comp μου λείπει το αρχείο autorungui.dll βοηθήσει Εβδομάδα = (

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27η Απριλίου 2008, 20:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω το παιχνίδι Sims 2 δίσκους waaaay πίσω από την πρώτη φορά βγήκε και έτσι τράβηξα έξω για να προσπαθήσει να θέσει σε Vista Business μου OS ηλεκτρονικό σύστημα για την παλαιά φορά διασκέδαση. =) Ωστόσο, όταν ανοίγω το αρχείο autorun.exe έχω ένα σφάλμα ότι το αρχείο αυτό είναι που λείπει:

C: \ windows/system32 \ autorungui.dll

Είμαι σε θέση να εγκαταστήσετε κάποιο από αυτήν και αυτό με κάνει να θέλει να κλάψει. Δεν θέλω να πρέπει να αγοράσουν το παιχνίδι και πάλι. Αυτό είναι τόσο άδικο. Πλήρωσα για μία φορά και μόνο ήθελε να διαλέξετε μέχρι και το παιχνίδι για διασκέδαση και πάλι λόγω της lovely Vista OS δεν μπορώ. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με ποιον τρόπο να το διορθώσω αυτό = (

Επίσης, προσπάθησα αντίγραφο σε όλους τους δίσκους μου δίσκου C και στη συνέχεια θ αρχίσει το Sims 2 Autorun.exe αρχείο από την αντιγραφή των αρχείων και θα αρχίσει την εγκατάσταση. Αλλά όταν ο πρώτος δίσκος ήταν τελικά ζήτησε δίσκο δύο και η μοναδική μου επιλογή ήταν "ok" ή "ακύρωση" και το ok δεν είχαν ξεκινήσει μέχρι δίσκο δύο. I τέθηκε ακόμη το δίσκο, δύο για να δούμε αν αυτό θα λειτουργήσει και δεν = (. Είμαι τόσο απογοητευμένος με Vista θα μπορούσα να κλάψω.

Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να λάβουν XP της αγοράς τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Ελπίζω οι άνθρωποι ουρλιάζουν σε Microsofts αυτί μέχρι να αποφασίσει να διατηρήσει τον έλεγχο. Vista δίσκους μου τρελός. Είχα τόσα πολλά συνεχή προβλήματα με αυτό. DONT UPGRADE. Για λόγους θεούς αναμονή για να σας XP! γελάω δυνατά
Old 27η Απριλίου 2008, 20:56
Νέο Μέλος Ομάδα

BTW, είμαι προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εγκαταστήσετε το παιχνίδι dumb. Δεν μπορώ ακόμα να το σχετικά με το σύστημα για να το ανοίξετε για να το αναπαράγετε. = (

Θέλω να κλάψω.
Old 11η Μαΐου 2008, 03:34
Μέλος Ομάδα

Δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι εννοείτε.
Εσείς προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα παιχνίδια; Όταν έχετε κάνει το λάθος, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης;
Old 24ης Μαΐου 2008, 17:02
Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά πράγματα. Πρώτον, δοκιμάστε μία ISO του Δίσκου 1 (και όλα τα υπόλοιπα των δίσκων) και δοκιμάστε την εγκατάσταση τους, αλλά ως κανονική τοποθέτηση τους με Daemon Tools ή κάτι αντί uising τα cds. Δεύτερο στοιχείο, είναι γδαρμένο δίσκο σας; Δοκιμάστε καθαρισμό με ένα μαλακό πανί, ακόμη και αν δεν είναι πολύ βρώμικο? Αυτή ήταν η διαφορά μεταξύ playable και unplayable για μένα μερικές φορές! Και τρίτον, θα προσπαθήσουμε insalling σε διαφορετική comp. Αν αυτό έρχεται με το ίδιο σφάλμα, καθαρίστε το δίσκο σε θάνατο και προσπαθήστε ξανά. Εάν δεν είναι, πρέπει εσείς να αποκτήσετε ένα νέο αντίγραφο: /
Old 25ης Μαΐου 2008, 03:17
Διαχειριστής Ομάδα

Μήπως εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή; Αυτό θα επιβεβαιώσει αν είναι το PC σας ή το CD.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.