manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = (

Reply

Thread Tools
Old 27 tra 2008, 20:54
Novi član grupe

Default Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = (

Imam Sims 2 igra diskove iz waaaay nazad kada je izašao prvi i tako sam ga izdvajali pokušati staviti na moj Vidik OS Poslovni računalni sustav za stara vremena zabavno. =) Ipak, kad otvorite datoteku autorun.exe ja dobiti greška taj ovaj varalica je nestalo:

C: \ windows/system32 \ autorungui.dll

Ja sam mogao instalirati sve to, čini mi želite rasplakati. Ne želim da se to kupiti igru ponovo. To je tako nepravedan. Sam za to plaćen samo jednom i htjela to podići i opet igrati za zabavu i s obzirom na lijepim Vista OS ne znam. Može bilo tko pomoć mene shvatiti kako ovo popraviti = (

Također sam pokušao kopirati sve diskove na moj C disk, a zatim i započeo Sims 2 Autorun.exe datoteku iz datoteke i kopira ga zapravo počela instalirate. Ali, kada je prvi disk je dovršio ga je pitao za dva diska i moja jedina opcija je bila "OK" ili "Cancel" i ok nije start up disk dva. Čak sam ušao u disku dva do li da bi se raditi i to nije = (. Ja sam upravo tako frustriran sa Vidik JA mogao rasplakati.

Ne mogu čekati da se to XP na tržištu u lipnju ove godine. Nadam se da ljudi u Microsofts uho vrištati dok ne odlučite da ga van. Vista diskovi mi ludi. Sam imao toliko problema s njom nastavlja. Dont UPGRADE. Za boga miloga čekanje na Vaš XP! lol
Old 27 tra 2008, 20:56
Novi član grupe

Default Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = (

BTW sve sam radiš pokušava instalirati glupe igre. Ne mogu čak i doći na sustav da biste ga otvorili da igraju ga. = (

Želim rasplakati.
Old 11 svi 2008, 03:34
Member Group

Niste sigurni Shvaćam što hoćeš reći.
Koju pokušavate instalirati igre? Kada dobijete grešku, nakon dovršetka instalacije?
Old 24 svi 2008, 17:02
Member Group

Moglo bi probati nekoliko stvari. Prvo, pokušajte izradi ISO od Disc 1 (i svi ostali dio diskova) i pokušajte ih instalirate montažu kao normalne, ali ih demon Tools ili nešto nego uising CD-a. Druga stvar, je vaš disk izgreben? Pokušajte čišćenje s mekom tkaninom, čak i ako to ne izgleda jako prljave, a to je razlika između te Igrajte za mene unplayable nekoliko puta prije! I trece, pokušajte ga insalling na drugom comp. Ako dolazi do s istom pogreškom, očistite disk na smrt i pokušajte ponovno. Ako ne, morat ćete dobiti novu kopiju: /
Old 25 svi 2008, 03:17
Administrator Group

Da li ga instalirati na drugo računalo? To će potvrditi i ako je vaše računalo ili CD-a.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
The Sims 2 - Vista LegendLees PC & konzole Igre 4 26 siječanj 2008 10:23
Moj comp navika uključivanje chilloutcolin CPU, Matične ploče i RAM 5 14 siječanj 2008 12:48
Nedostaje Browseui.dll datoteku Saz Windows Operating Systems 20 23. prosinac 2007 12:21
Kako mogu instalirati igru The sims 2 sezone na moj ... patrickflc PC & konzole Igre 8 22. Ruj 2007 14:54
Dll file missing dsleet Windows Operating Systems 13 25. srpnja 2007 15:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.