![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Sims 2 igra diskove iz waaaay nazad kada je izašao prvi i tako sam ga izdvajali pokušati staviti na moj Vidik OS Poslovni računalni sustav za stara vremena zabavno. =) Ipak, kad otvorite datoteku autorun.exe ja dobiti greška taj ovaj varalica je nestalo: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Ja sam mogao instalirati sve to, čini mi želite rasplakati. Ne želim da se to kupiti igru ponovo. To je tako nepravedan. Sam za to plaćen samo jednom i htjela to podići i opet igrati za zabavu i s obzirom na lijepim Vista OS ne znam. Može bilo tko pomoć mene shvatiti kako ovo popraviti = ( Također sam pokušao kopirati sve diskove na moj C disk, a zatim i započeo Sims 2 Autorun.exe datoteku iz datoteke i kopira ga zapravo počela instalirate. Ali, kada je prvi disk je dovršio ga je pitao za dva diska i moja jedina opcija je bila "OK" ili "Cancel" i ok nije start up disk dva. Čak sam ušao u disku dva do li da bi se raditi i to nije = (. Ja sam upravo tako frustriran sa Vidik JA mogao rasplakati. Ne mogu čekati da se to XP na tržištu u lipnju ove godine. Nadam se da ljudi u Microsofts uho vrištati dok ne odlučite da ga van. Vista diskovi mi ludi. Sam imao toliko problema s njom nastavlja. Dont UPGRADE. Za boga miloga čekanje na Vaš XP! lol |
|
| |||
| |||
| BTW sve sam radiš pokušava instalirati glupe igre. Ne mogu čak i doći na sustav da biste ga otvorili da igraju ga. = ( Želim rasplakati. |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni Shvaćam što hoćeš reći. Koju pokušavate instalirati igre? Kada dobijete grešku, nakon dovršetka instalacije? |
|
| |||
| |||
| Moglo bi probati nekoliko stvari. Prvo, pokušajte izradi ISO od Disc 1 (i svi ostali dio diskova) i pokušajte ih instalirate montažu kao normalne, ali ih demon Tools ili nešto nego uising CD-a. Druga stvar, je vaš disk izgreben? Pokušajte čišćenje s mekom tkaninom, čak i ako to ne izgleda jako prljave, a to je razlika između te Igrajte za mene unplayable nekoliko puta prije! I trece, pokušajte ga insalling na drugom comp. Ako dolazi do s istom pogreškom, očistite disk na smrt i pokušajte ponovno. Ako ne, morat ćete dobiti novu kopiju: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ga instalirati na drugo računalo? To će potvrditi i ako je vaše računalo ili CD-a.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| The Sims 2 - Vista | LegendLees | PC & konzole Igre | 4 | 26 siječanj 2008 10:23 |
| Moj comp navika uključivanje | chilloutcolin | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 14 siječanj 2008 12:48 |
| Nedostaje Browseui.dll datoteku | Saz | Windows Operating Systems | 20 | 23. prosinac 2007 12:21 |
| Kako mogu instalirati igru The sims 2 sezone na moj ... | patrickflc | PC & konzole Igre | 8 | 22. Ruj 2007 14:54 |
| Dll file missing | dsleet | Windows Operating Systems | 13 | 25. srpnja 2007 15:47 |
| Thread Tools | |
| |