Sims 2 szokás telepíteni az én Vista comp hiányzó file autorungui.dll segít eek = ( Megvan a Sims 2 játék lemezeken a waaaay vissza, amikor először jött ki, és így húzzák ki, hogy próbálja meg létrehozni az én Vista Business operációs rendszert a régi számítógépen idő móka. =) Ugyanakkor, amikor megnyitja a fájl autorun.exe én kap egy hiba, hogy ez a fájl nem található:
C: \ windows/system32 \ autorungui.dll
Én nem tudja telepíteni sem, és ez tesz engem akarsz sírni. Nem akarom, hogy meg kell vásárolni a játékot újra. Ez nagyon igazságtalan. Fizettem érte, és egyszer csak azt akartam, hogy vegye fel és játssza le újra és szórakozás miatt a lovely Vista operációs rendszer nem tudom. Tud akárki segítsen nekem kitalálni, hogy hogyan oldja meg a = (
Is próbáltam másolni a lemezeket az én C meghajtóra, majd elkezdtem a Sims 2 Autorun.exe fájlt a másolt fájlokat és ténylegesen megkezdett telepítésének. De amikor az első lemezen volt kész arra kérte a lemez, és én csak két lehetőség az volt, "ok" vagy a "Mégsem", és az OK gombra nem indul el a két lemez. Még belépett a két lemez, hogy lássa, hogy fog működni, és ez nem = (. Én annyira csalódott a Vista tudtam sírni.
Alig várom, hogy tegyenek XP hoz a piac az idén júniusban. Remélem, az emberek sikolyát Microsofts a fül csak úgy döntenek, hogy azt el. Vista meghajtó nekem insane. Én már olyan sok fennálló problémákat is. DONT UPGRADE. Az istenek kedvéért tartsd meg XP! hangosan nevet |