פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = (

Reply

שרשרת כלים
Old 27 אפריל 2008, 20:54
קבוצת חברות חדשות

Default Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = (

יש לי את המשחק Sims 2 דיסקים מ waaaay אותו בחזרה כאשר הראשון יצא ולכן הוצאתי את זה החוצה כדי לנסות לשים על מערכת הפעלה Vista Business מערכת המחשב הישן פעם כיף. =) עם זאת, כאשר אני פותח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעת שגיאה כי קובץ זה חסר:

C: \ windows/system32 \ autorungui.dll

אני לא מצליח להתקין את זה לאף אחד וזה גורם לי לבכות רוצה. אני לא רוצה לקנות את המשחק שוב. זה כל כך לא הוגנים. שילמתי על זה רק פעם אחת ואת רוצה לקחת את זה שוב לשחק בשביל הכיף ובשל את מערכת ההפעלה Vista נחמד אני לא יכול. מישהו יכול לעזור לי לחשוב איך לתקן את זה = (

כמו כן ניסיתי להעתיק את כל הדיסקים שלי כונן C ולאחר מכן התחלתי את Sims 2 Autorun.exe קובץ של קבצים מועתקים וזה באמת התחיל להתקין. אבל כאשר הראשון היה דיסק סיימו אותו ביקש דיסק שני ואת האפשרות היחידה שלי היתה על "אישור" או "ביטול" וכן את אישור לא לקפוץ דיסק שני. אני גם נכנס בדיסק שני, כדי לראות אם זה יעבוד, וזה לא = (. אני כל כך מתוסכל עם Vista אני יכול לבכות.

אני לא יכול לחכות אל הם לוקחים XP של השוק בחודש יוני השנה. אני מקווה שאנשים לצעוק ב Microsofts האוזן עד שהם מחליטים לשמור אותו. Vista כוננים לי משוגע. יש לי כל כך הרבה בעיות עם זה ממשיך. DONT השדרוג. לקבלת gods על מנת להחזיק XP שלך! לצחוק בקול רם
Old 27 אפריל 2008, 20:56
קבוצת חברות חדשות

Default Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = (

BTW הכל אני עושה הוא מנסה להתקין את המשחק טיפש. אני אפילו לא יכול לקבל את זה על מערכת כדי לפתוח אותו לנגן אותו. = (

אני רוצה לבכות.
Old 11 מאי 2008, 03:34
חבר קבוצת

לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון.
אתה מנסה להתקין את המשחקים? כאשר אתה מקבל את השגיאה, לאחר סיום ההתקנה?
Old 24 במאי 2008, 17:02
חבר קבוצת

אתה יכול לנסות כמה דברים. ראשית, נסה לבצע פעולת ISO של דיסק 1 (ואת כל שאר הדיסקים) ונסה להתקין אותם כרגיל אך מקבע אותם עם Daemon כלים או משהו ולא uising את התקליטורים. הדבר השני, היא שרטה את הדיסק? נסה את זה ניקוי עם מטלית רכה, גם אם זה לא נראה מאוד מלוכלך, זה היה ההבדל בין playable ו unplayable לי כמה פעמים לפני! ו שלישית, נסה insalling זה שונה comp. אם זה מגיע למעלה עם אותו בטעות, לנקות את הדיסק למוות ונסה שוב. אם לא, תצטרך להשיג עותק חדש: /
Old 25 במאי 2008, 03:17
מנהל קבוצת

האם להתקין אותה על מחשב אחר? זה יהיה אם היא לאשר את המחשב או את התקליטורים.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
The Sims 2 - Vista? LegendLees PC & קונסולת משחקים 4 26 ינואר 2008 10:23
אזור comp wont להדליק chilloutcolin CPUs, Motherboards & RAM 5 14th ינואר 2008 12:48
חסר קובץ Browseui.dll Saz מערכות ההפעלה Windows 20 23 דצמבר 2007 12:21
איך אני יכול להתקין את המשחק The Sims 2 עונות על שלי ... patrickflc PC & קונסולת משחקים 8 22 ספטמבר 2007 14:54
חסר קובץ DLL dsleet מערכות ההפעלה Windows 13 ה -25 בחודש יולי 2007 15:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.