![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי את המשחק Sims 2 דיסקים מ waaaay אותו בחזרה כאשר הראשון יצא ולכן הוצאתי את זה החוצה כדי לנסות לשים על מערכת הפעלה Vista Business מערכת המחשב הישן פעם כיף. =) עם זאת, כאשר אני פותח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעת שגיאה כי קובץ זה חסר: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll אני לא מצליח להתקין את זה לאף אחד וזה גורם לי לבכות רוצה. אני לא רוצה לקנות את המשחק שוב. זה כל כך לא הוגנים. שילמתי על זה רק פעם אחת ואת רוצה לקחת את זה שוב לשחק בשביל הכיף ובשל את מערכת ההפעלה Vista נחמד אני לא יכול. מישהו יכול לעזור לי לחשוב איך לתקן את זה = ( כמו כן ניסיתי להעתיק את כל הדיסקים שלי כונן C ולאחר מכן התחלתי את Sims 2 Autorun.exe קובץ של קבצים מועתקים וזה באמת התחיל להתקין. אבל כאשר הראשון היה דיסק סיימו אותו ביקש דיסק שני ואת האפשרות היחידה שלי היתה על "אישור" או "ביטול" וכן את אישור לא לקפוץ דיסק שני. אני גם נכנס בדיסק שני, כדי לראות אם זה יעבוד, וזה לא = (. אני כל כך מתוסכל עם Vista אני יכול לבכות. אני לא יכול לחכות אל הם לוקחים XP של השוק בחודש יוני השנה. אני מקווה שאנשים לצעוק ב Microsofts האוזן עד שהם מחליטים לשמור אותו. Vista כוננים לי משוגע. יש לי כל כך הרבה בעיות עם זה ממשיך. DONT השדרוג. לקבלת gods על מנת להחזיק XP שלך! לצחוק בקול רם |
|
| |||
| |||
| BTW הכל אני עושה הוא מנסה להתקין את המשחק טיפש. אני אפילו לא יכול לקבל את זה על מערכת כדי לפתוח אותו לנגן אותו. = ( אני רוצה לבכות. |
|
| |||
| |||
| לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון. אתה מנסה להתקין את המשחקים? כאשר אתה מקבל את השגיאה, לאחר סיום ההתקנה? |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות כמה דברים. ראשית, נסה לבצע פעולת ISO של דיסק 1 (ואת כל שאר הדיסקים) ונסה להתקין אותם כרגיל אך מקבע אותם עם Daemon כלים או משהו ולא uising את התקליטורים. הדבר השני, היא שרטה את הדיסק? נסה את זה ניקוי עם מטלית רכה, גם אם זה לא נראה מאוד מלוכלך, זה היה ההבדל בין playable ו unplayable לי כמה פעמים לפני! ו שלישית, נסה insalling זה שונה comp. אם זה מגיע למעלה עם אותו בטעות, לנקות את הדיסק למוות ונסה שוב. אם לא, תצטרך להשיג עותק חדש: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להתקין אותה על מחשב אחר? זה יהיה אם היא לאשר את המחשב או את התקליטורים.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| The Sims 2 - Vista? | LegendLees | PC & קונסולת משחקים | 4 | 26 ינואר 2008 10:23 |
| אזור comp wont להדליק | chilloutcolin | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 14th ינואר 2008 12:48 |
| חסר קובץ Browseui.dll | Saz | מערכות ההפעלה Windows | 20 | 23 דצמבר 2007 12:21 |
| איך אני יכול להתקין את המשחק The Sims 2 עונות על שלי ... | patrickflc | PC & קונסולת משחקים | 8 | 22 ספטמבר 2007 14:54 |
| חסר קובץ DLL | dsleet | מערכות ההפעלה Windows | 13 | ה -25 בחודש יולי 2007 15:47 |
| שרשרת כלים | |
| |