![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu The Sims 2 žaidimo diskų iš waaaay atgal, kai ji pirmą kartą išėjo ir aš traukti ją pamėginti įgyvendinti mano Vista Business "OS kompiuterinės sistemos seno įdomus. =) Vis dėlto, kai aš atidarau autorun.exe failas gaunu klaidą, kad šis failas nėra: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Aš negaliu įdiegti bet ji ir daro mane nori verkti. Aš nenoriu, kad nusipirkti žaidimą iš naujo. Taip yra neteisinga. Aš už jį vieną kartą ir tik norėjo pasiimti ir vaidinti vėl įdomus ir dėl gražių Vista OS aš negaliu. Can anyone help me figure out, kaip išspręsti šią = ( Taip pat aš bandžiau kopijuoti visus diskus mano C disko ir tada aš pradėjau Sims 2 Autorun.exe failą nukopijuoti failus ir ji iš tikrųjų pradėjo diegti. Bet kai pirmą diską buvo baigtas ji paprašė dviejų diskų ir mano vienintelis pasirinkimas buvo "OK" arba "Atšaukti" ir "OK" Nepavyko paleisti disko dviejų. Aš net įrašytas į diską du, ar kad būtų darbo ir nebuvo = (. Esu tik nusivylęs, kad su Vista galėčiau verkti. I can't wait til jos imasi XP "iš rinkos šių metų birželį. Tikiuosi, kad žmonės scream į Microsofts ausų kol jie nuspręs išlaikyti jį. Vista drives me insane. Turėjau tiek daug problemų ir toliau su juo. DONT upgrade. Dievams dėlei laikykite, kad jūsų XP! garsiai juoktis |
|
| |||
| |||
| BTW viskas, ką aš darau bando įdiegti kvailas žaidimas. Aš negaliu net gauti ją sistemą pradėti jį žaisti. = ( I wanna cry. |
|
| |||
| |||
| Nežinote, aš suprantu, ką tu kalbi. Jūs bandote įdiegti žaidimai? Kai jūs gaunate klaidos, po diegti? |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti keletą dalykų. Pirmiausia pabandykite iš 1 diskas (ir visi kiti diskai), ISO ir pabandyti įdiegti jas kaip įprasta, bet jų montavimas su Daemon Tools ar kažką, o ne uising CD. Antras dalykas, tai jūsų diskas subraižytas? Pabandykite valyti jį minkštu skudurėliu, net jei ji neatrodo labai užterštas, tai buvo tarp playable ir unplayable man kelis kartus skirtumą iki! Ir trečia, pabandykite insalling jį įvairių KOMP. Jei jis ateina prie tos pačios klaidos, švarus diskas prie mirties, ir bandykite dar kartą. Jei ne, jums reikės gauti naują kopiją: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar įdiegti kitame kompiuteryje? Tai bus patvirtinti, jei ji yra jūsų kompiuteryje arba CD.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SIMS 2 - Vista | LegendLees | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 26 sausis 2008 10:23 |
| Mano KOMP papratimas įjungti | chilloutcolin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 14 sausis 2008 12:48 |
| Trūksta Browseui.dll failą | Diktatura | Windows "operacinės sistemos | 20 | 23 gruodis 2007 12:21 |
| Kaip aš galiu įdiegti į The Sims 2 Seasons žaidimą į savo ... | patrickflc | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 22 rugsėjis 2007 14:54 |
| Dll failo trūksta | dsleet | Windows "operacinės sistemos | 13 | 25 liepa 2007 15:47 |
| Temos įrankiai | |
| |