![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir Sims 2 spēli disks no waaaay atpakaļ, kad tā pirmo reizi iznāca un tā man velk to ārā mēģināt īstenot manā Vista Business OS datorsistēmai veco laiku jautri. =) Tomēr, kad es atveru autorun.exe failu saņemu kļūdu, ka šī faila trūkst: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Es nevaru uzstādīt jebkuru no tā, un tas padara mani gribu raudāt. Es nevēlos būt nopirkt spēli vēlreiz. Tas ir tik negodīgi. Es par to maksā vienreiz un tikai gribēju paņemt to un spēlēt for fun, un, pateicoties jauki Vista OS es nevaru. Can anyone help me izdomāt, kā noteikt šo = ( Arī es mēģināju kopētu visus diskus ar manu C disku un tad es sāku Sims 2 Autorun.exe failu kopēt failus un faktiski sāka uzstādīšanu. Taču, kad pirmais disks bija gatava, tas pieprasīja, lai divu disku un mana vienīgā iespēja bija "ok" vai "Atcelt", un ok nav uzsākšanas disks divi. Es pat iekļauta diskā divos lai redzētu, kas strādā un nav = (. Es esmu tikai tik neapmierinātas ar Vista es varētu raudāt. Es nevar gaidīt til tiek ņemts XP no tirgus šā gada jūnijā. Es ceru, ka cilvēki kliedz ar Microsofts auss, līdz tie nolemj to saglabāt out. Vista drives me nenormāla. Man ir tik daudz un pastāvošās problēmas ar to. Dont UPGRADE. Par dievu dēļ turēt uz jūsu XP! lols |
|
| |||
| |||
| BTW es daru mēģina uzstādīt mēms spēli. Es nevaru pat iegūt to sistēmu, lai to atvērtu, lai atskaņotu to. = ( Es gribu raudāt. |
|
| |||
| |||
| Nav pārliecināts, ka es saprotu, ko tu domā. Jūs mēģināt uzstādīt spēles? Kad jums kļūda pēc tam, kad instalācija ir pabeigta? |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu mēģināt pāris lietas. Pirmkārt, pamēģiniet izveidot ISO 1 Disc (un visa pārējā discs) un mēģiniet instalēt tos kā normāli, bet montāžas tās ar Daemon Tools vai kaut ko, nevis uising CD. Otrais lieta, ir jūsu disks saskrāpēts? Izmēģiniet tīrīšanas to ar mīkstu drāniņu, pat ja tas neizskatās ļoti netīras, tas ir starp spēlei un unplayable man dažas reizes starpība pirms! Un treškārt, mēģiniet insalling to dažādos comp. Ja tā nāk līdz ar pašu kļūdu, tīra diska nāves un mēģiniet vēlreiz. Ja tā nav, jums ir, lai saņemtu jaunu kopiju: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai instalēt citā PC? , Kas apstiprina, ja tā ir jūsu datora vai CD.
|
| Bookmarks |