![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam grę The Sims 2 dyski z waaaay wstecz, gdy po raz pierwszy wyszła więc i odciąga go spróbować umieścić na moim Vista Business OS systemu komputerowego dla starych czas zabawy. =) Jednakże, kiedy otworzyć plik autorun.exe dostaję błąd, że brakuje tego pliku: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Nie mogę zainstalować go i it makes me wanna cry. Nie chcę mieć do zakupu gry. To jest tak niesprawiedliwy. I zapłacił za to raz i po prostu chciał ją odczytać i zagrać jeszcze raz dla zabawy oraz ze względu na piękny OS Vista nie mogę. Czy ktoś może mi pomóc dowiedzieć się, jak rozwiązać ten problem = ( Próbowałem też skopiować wszystkie dyski z moim dysku C, a następnie zacząłem The Sims 2 Autorun.exe plik z skopiowane pliki, a faktycznie rozpoczęła instalacji. Ale kiedy pierwszy dysk był gotowy zwróciła dysk dwa i moja jedyna opcja to "ok" lub "anuluj" i ok nie rozruchu dysku dwa. I nawet wprowadzone dwa dysku, aby sprawdzić, czy będzie działać i nie = (. Ja tak rozchwiany z Vista mogę płakać. I can't wait til oni XP na rynku w czerwcu tego roku. Mam nadzieję, że ludzie krzyk w Microsofts ucha do ich podjąć decyzję o zatrzymaniu go. Vista dyski mnie szalony. Miałem tak wiele ciągłe problemy z nią. DONT UPGRADE. Dla zachowania bogom posiadania na swoim XP! lol |
|
| |||
| |||
| BTW wszystkich Ja dokonuję próbuje zainstalować głupie gry. Nie mogę nawet znaleźć jej w systemie, aby otworzyć go odtwarzać. = ( Chcę płakać. |
|
| |||
| |||
| Na pewno nie rozumiem co masz na myśli. Zamierzasz zainstalować gry? Kiedy pojawi się błąd, po zakończeniu instalacji? |
|
| |||
| |||
| Można wypróbować kilka rzeczy. Po pierwsze, próby uczynienia z ISO Disc 1 (i cała reszta z płyt) i spróbuj zainstalować je jako normalne, ale ich montażu z Daemon Tools lub coś niż uising płyt. Druga rzecz, jest Twoim dysku porysowana? Spróbuj czyszczenia go miękką ściereczką, nawet jeśli to nie wygląda bardzo brudne, to była różnica między grywalna i niemożliwe do mnie kilka razy przed! Po trzecie, spróbuj insalling go na inny komp. Jeśli wyjdzie z tego samego błędu, czyste płyty do śmierci, a następnie spróbuj ponownie. Jeśli nie, musisz uzyskać nową kopię: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zainstalować go na innym komputerze? To potwierdzenie, jeżeli jest komputera lub płyt CD.
|
| Zakładki |