![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am The Sims 2 joc discuri de la waaaay înapoi, atunci când acesta a fost primul şi, aşa că am tras-o pentru a încerca să pună în Vista Business pe sisteme de operare pentru sistemul de computer vechi timp distractiv. =) Cu toate acestea, când am deschis autorun.exe de fişier primesc o eroare ca si acest fisier este lipsesc: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Eu sunt în imposibilitatea de a instala orice a acesteia şi a mă face să mă vrea să plâng. Nu vreau să joc pentru a cumpăra din nou. E atât de nedrept. Am plătit-o pentru o singură dată şi doar a vrut să o iau şi să joace din nou pentru a te distra şi ca urmare a minunat Vista OS nu pot. Poate cineva să mă ajute seama cum de a stabili acest = ( De asemenea, am încercat copie toate discurile pentru a-mi C conduce vehicule şi de atunci am inceput The Sims 2 Autorun.exe fişier din fişierele copiate şi ea de fapt, a început instalarea. Dar când a fost terminat primul disc este întrebat de disc două şi singura mea opţiune a fost "ok" sau "Cancel" şi ok nu a început pe disc doi. I chiar a intrat pe disc doi, pentru a vedea dacă acest lucru ar fi şi ea nu a = (. Sunt atat de frustrat cu Vista am putut plânge. Nu pot să le iau, aşteptaţi la spre XP de pe piaţă în luna iunie a acestui an. Sper ca oamenii striga in ureche Microsofts până când decide să-l păstreze. Vista-drive-mi nebun. Am avut atât de multe în continuare probleme cu ea. Dont actualizare. Pentru zeii dragul de a vă ţine la XP!!! hohot de râs |
|
| |||
| |||
| BTW toate fac este încercarea de a instala jocul prost. Nu pot nici macar sa-l aduc pe sistem, pentru a deschide-l să-l joace. = ( Vreau să plâng. |
|
| |||
| |||
| Nu este sigur că am înţeles ce vrei să spui. Pe care încercaţi să instalaţi jocuri? Când ai de eroare, după instalarea sa terminat? |
|
| |||
| |||
| Ai putea să încerci o serie de lucruri. În primul rând, să încercaţi a face un disc de ISO 1 (şi toate celelalte discuri) şi încercaţi să instalaţi-le ca de obicei, dar montarea lor cu Daemon Tools, sau aşa ceva, mai degrabă decât uising de CD-uri. Al doilea lucru, este dvs. disc zgâriat? Încercaţi să-l curăţare cu o cârpă moale, chiar dacă nu arata foarte murdare; acest lucru a fost diferenţa dintre unplayable jucat şi pentru mine de câteva ori, înainte! Şi în al treilea rând, încercaţi să insalling-l pe un alt comp. Dacă se vine cu aceeaşi eroare, curăţaţi discul la moarte şi să încercaţi din nou. Dacă nu, va trebui să obţineţi o copie nouă: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se instalează pe un alt calculator? Asta se va confirma în cazul în care este PC-ul sau CD-uri.