![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám hru The Sims 2 disky z waaaaa späť, keď vyšiel prvý a tak som si to vyskúšať, aby sa na môj Vista Business OS počítačový systém pre starej doby zábava. =) Avšak, keď otvoríte súbor autorun.exe dostanem chybu, že tento súbor chýba: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Som schopný inštalovať nič a to sa mi chce brečet. Nechcem, aby ma to musieť kúpiť hru znova. To je tak nefér. Zaplatil som za to len raz a chcel si to vyzdvihnúť a znovu hrať pre zábavu a vďaka pôvabnej OS Vista nemôžem. Môže mi niekto pomôcť zistiť, ako to spravit = ( Tiež som sa pokúsil skopírovať všetky disky na môj disk C a potom som začal Sims 2 autorun.exe súbor z skopírované súbory a že sa skutočne začal inštalovať. Ale keď sa prvý disk bola ukončená požiadalo disk na dva a moja jediná možnosť bola "OK" alebo "zrušiť" a ok nezačal až disku dva. Dokonca som vstúpila na disku dva vidieť, že ak by sa práce a nebolo = (. Som tak frustrovaní s Vista som mohol plakat. Nemôžem čakať, až budú mať XP na trh v júni tohto roka. Dúfam, že ľudí kričať do ucha Microsofts kým sa rozhodnú ju von. Vista mechanik mi šialené. Mám toľko pretrvávajúce problémy s ňou. Dont UPGRADE. Pre bohov záujme udržania sa u vášho XP! válet sa |
|
| |||
| |||
| BTW všetko robím sa snažím nainštalovať blbá hra. Nemôžem si to dokonca aj na systém ju otvorte ju hrať. = ( Chcem brečet. |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistá, jestli jsem pochopiť, čo tým myslíte. Snažíte sa nainštalovať hry? Kedy sa vám chyba, po dokončení inštalácie? |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť pár vecí. Po prvé, pokúste sa o to ISO na disku 1 (a všetky ostatné disky) a pokúste sa nainštalovať je ako normálne, ale montáž je s Daemon tools alebo niečo skôr ako uising CD. Druhá vec je váš disk poškriabaný? Skúste čistenie s mäkkou handričkou, aj keď to nevyzerá veľmi špinavá, čo bol rozdiel medzi hratelný a nehratelný mi niekoľkokrát pred! A za tretie, skúste insalling to aj na iné comp. Pokiaľ ide hore s rovnaká chyba, čistý disk k trestu smrti a skúste to znova. Ak nie, budete musieť získať novú kópiu: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má ju nainštalovať na inom PC? Potvrdí, že ak je vaše PC alebo CD.