![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Симс 2 игра дискове из уааааы назад када је изашао први и тако сам га издвајали покушати ставити на мој Видик ОС Пословни рачунарски систем за стара времена забавно. =) Ипак, кад отворите датотеку ауторун.ексе ја добити грешка тај данашји фасцикл је нестало: Ц: \ уиндоус/сыстем32 \ ауторунгуи.длл Ја сам могао да инсталирате све то, чини ми желите расплакати. Не желим да се за купити игру поново. То је тако неправедан. Сам за то плаћен само једном и хтела то подићи и опет играти за забаву и с обзиром на лепим Виста ОС не знам. Може било ко помоћ мене схватити како ово поправити = ( Такође сам покушао копирате све дискове на мој Ц диск, а затим и започео Симс 2 ауторун.ексе датотеку из датотеке и копира га заправо почела инсталирате. Али, када је први диск је довршио га је питао за два диска и моја једина опција је била "ОК" или "Цанцел" и ок није старт уп диск два. Чак сам ушао у диску два до ли да би се радити и то није = (. Ја сам управо тако фрустриран са Видик ЈА могао расплакати. Не могу чекати да се то КСП на тржишту у јуну ове године. Надам се да људи у Мицрософтс ухо Вриштати док не одлучите да га ван. Виста дискови ми луди. Сам имао толико проблема са њом наставља. Донт УПГРАДЕ. За бога милога чекање на ваш КСП! лол |
|
| |||
| |||
| БТУ све сам радиш покушава инсталирати глупе игре. Не могу чак и да дође на систем да бисте га отворили да играју га. = ( Желим расплакати. |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни Схватамо шта хоћеш рећи. Коју покушавате да инсталирате игре? Када добијете грешку, након завршетка инсталације? |
|
| |||
| |||
| Могло би пробати неколико ствари. Прво, покушајте да изради ИСО од Дисц 1 (и сви остали део дискова) и покушајте да их инсталирате монтажу као нормалне, али их демон Тоолс или нешто него уисинг ЦД-а. Друга ствар, је ваш диск изгребен? Покушајте чишћење са меком тканином, чак и ако то не изгледа јако прљаве, а то је разлика између те Играјте за мене унплаыабле неколико пута пре! И треце, покушајте га инсаллинг на другом цомп. Ако долази до са истом грешком, очистите диск на смрт и покушајте поново. Ако не, морат ћете добити нову копију: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли да га инсталирате на друго рачунар? То ће потврдити и ако је ваш рачунар или ЦД-а.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тхе Симс 2 - Виста | ЛегендЛеес | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 26 јануар 2008 10:23 |
| Мој цомп навика укључивање | цхиллоутцолин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 14 јануар 2008 12:48 |
| Недостаје Броусеуи.длл датотеку | Саз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 20 | 23 децембар 2007 12:21 |
| Како да инсталирате игру Тхе Симс 2 сезоне на мој ... | патрицкфлц | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 22. сеп 2007 14:54 |
| Длл филе миссинг | дслеет | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 13 | 25. јула 2007 15:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |