![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben waaaay arka The Sims 2 oyun diskler zaman ilk ve geldi ben eski zaman eğlence için Vista Business işletim sistemi bilgisayar sistemi almak amacıyla dışarı çekti var. =) Ancak, ben bir hata, bu dosya eksik almak autorun.exe dosyasını açın: C: \ windows/system32 \ autorungui.dll Ben bunu yükleyemedik ve bana ağlamak istiyorum yapar. Tekrar oyuna almak zorunda istemiyorum. Bu çok haksız olduğunu. Bunun için bir kez ödeme sadece almaya ve tekrar eğlenceli ve hoş Vista işletim sistemi nedeniyle yapamam oynatmak istedim. Beni nasıl düzeltmek için bu rakam = yardımcı olabilir ( Ayrıca benim C sürücüsü tüm diskleri kopyalamak ve sonra kopyalanan dosyaları The Sims 2 autorun.exe dosya başladı ve gerçekten yüklemeden başladı çalıştım. Ama ilk diski oldu disk iki ve sorular benim tek seçenek "tamam" veya "ti" iptal ve tamam diske iki kurmak didn't tamamladı. Hatta, eğer iş görmek ve disk iki girilen bu didn't = (. Sadece bu kadar Vista ile ben ağlamaya olabilir sinirli duyuyorum. I can't wait da pazarın Haziran bu yıl XP-e doğru çekmek. Kadar onu dışarıda tutmak için karar insanlar Microsofts kulak içinde çığlık umuyoruz. Vista beni deli sürücüler. Ben onunla çok sorunlar devam ettim. Dont YÜKSELTME. Tanrı aşkına için tutmak için XP! çok komik |
|
| |||
| |||
| BTW tüm Ben aptal oyun yüklemek için çalışıyor yapıyorum. Hatta sistem üzerinde oynamaya açmak için elde edemezsiniz. = ( Ben ağlamaya istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Emin Ne demek istediğini anlıyorum. Bu oyunları yüklemek için çalışıyorsun? Sonra kurulum tamamlandığında zaman, hata alıyorum? |
|
| |||
| |||
| Bir kaç şey deneyebilirsiniz. Öncelikle, Disk 1 disklerin (ve geri kalan) bir ISO yaparak deneyin ve ancak, normal olarak kurmayı deneyin Daemon Tools falan ile yerine CD uising daha bunları montaj. İkinci şey, kendi disk çizik nedir? Yumuşak bir bez bile görünmüyor çok kirli ile temizlik deneyin; bundan önce çalnabilir ve benim için oynanamaz birkaç kez arasındaki fark edildi! Ve üçüncü olarak, farklı bir Zorunlu üzerinde insalling deneyin. Eğer aynı hata ile ölüme disk temiz ve tekrar deneyin çıkageldi. , Yeni bir kopyasını almak gerekecek Eğer değilse: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Başka bir PC'ye yüklemek mu? Eğer bilgisayarınızda veya CD'leri bile doğrular.
|
| Bookmarks |