менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Sims 2 звичай встановлювати на моєму Vista Comp відсутнього файлу autorungui.dll допомогти EEK = (

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 квітня 2008, 20:54
Нові члени групи

Default Sims 2 звичай встановлювати на моєму Vista Comp відсутнього файлу autorungui.dll допомогти EEK = (

Я маю Sims 2 диски з грою Даааалеко тому, коли він вперше вийшов, і тому я витягнув її, щоб спробувати покласти в мою Vista Business OS комп'ютерна система для старого весело час. =) Проте, коли я відкриваю файл autorun.exe я отримую повідомлення про помилку, що дане зображення відсутнє:

C: \ Windows/System32 \ autorungui.dll

Я не вправі встановлювати будь-яке її і робить мені хочеться плакати. Я не хочу, щоб купити гру знову. Це так несправедливо. Я заплатив за нього один раз і лише хотів забрати її і знову грати для задоволення і з-за прекрасною операційної системи Vista не можу. Чи можна мені допомогти розібратися, як виправити цю = (

Також я спробував скопіювати всі диски на мій диск С, а потім я почав The Sims 2 файл autorun.exe з скопійованих файлів і вона фактично почалася установка. Але коли перший диск був закінчений його попросили два диски і моїм єдиним варіантом було "ОК" або "Скасувати" і ОК Не вдалося запустити два диски. Я навіть увійшли в два диска, щоб побачити, якщо це буде робота і вона не = (. Я просто настільки засмучений з Vista я можу плакати.

Я не можу чекати Til вони приймають XP ринку в червні цього року. Я сподіваюся, що люди кричати на вухо Microsofts, поки вони приймуть рішення зберегти її. Vista зводить мене з розуму. У мене так багато триваючих проблем з нею. DONT UPGRADE. Богами ради тримайся за свій XP! ха-ха-ха
Old 27 квітня 2008, 20:56
Нові члени групи

Default Sims 2 звичай встановлювати на моєму Vista Comp відсутнього файлу autorungui.dll допомогти EEK = (

До речі все, що я роблю, намагається встановити ньому гру. Я навіть не можу отримати його в систему, щоб відкрити його, щоб відтворити його. = (

Мені хочеться плакати.
Old
Член групи

Чи не впевнений, що я розумію, що ви маєте на увазі.
Ви намагаєтеся встановити ігри? Коли Ви отримуєте повідомлення про помилку, після завершення установки?
Old 24 травня 2008, 17:02
Член групи

Ви можете спробувати кілька речей. По-перше, спробуйте зробити ІСО Диск 1 (і всіх інших дисків), і спробуйте встановити їх як нормальні, але їх монтаж з Daemon Tools або щось, а не uising компакт-дисків. Друга річ, ваш диск подряпав? Спробуйте почистити його м'якою тканиною, навіть якщо воно виглядає не дуже брудний, це була різниця між відтворюватися і відтворюватися для мене кілька разів! І по-третє, спробуйте insalling його на різні Comp. Якщо він приходить з тією ж помилкою, очистити диск до смертної кари і спробуйте ще раз. Якщо ні, то вам потрібно отримати нову копію: /
Old
Адміністратор групи

Чи має встановити на інший комп'ютер? Це підтвердить, якщо це ваш комп'ютер або компакт-диски.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
The Sims 2 - Vista LegendLees PC & консоль Gaming 4 26 січня 2008 10:23
Моя Comp звичай увімкніть chilloutcolin Процесори, материнські плати RAM & 5 14 січня 2008 12:48
Зниклі без вести Browseui.dll файлу Саз Операційні системи Windows 20 23 грудня 2007 12:21
Як я можу встановити гри The Sims 2: Seasons на мій ... patrickflc PC & консоль Gaming 8 22 вересня 2007 14:54
Dll Файл не знайдено dsleet Операційні системи Windows 13 25 липня 2007 15:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.