![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я маю Sims 2 диски з грою Даааалеко тому, коли він вперше вийшов, і тому я витягнув її, щоб спробувати покласти в мою Vista Business OS комп'ютерна система для старого весело час. =) Проте, коли я відкриваю файл autorun.exe я отримую повідомлення про помилку, що дане зображення відсутнє: C: \ Windows/System32 \ autorungui.dll Я не вправі встановлювати будь-яке її і робить мені хочеться плакати. Я не хочу, щоб купити гру знову. Це так несправедливо. Я заплатив за нього один раз і лише хотів забрати її і знову грати для задоволення і з-за прекрасною операційної системи Vista не можу. Чи можна мені допомогти розібратися, як виправити цю = ( Також я спробував скопіювати всі диски на мій диск С, а потім я почав The Sims 2 файл autorun.exe з скопійованих файлів і вона фактично почалася установка. Але коли перший диск був закінчений його попросили два диски і моїм єдиним варіантом було "ОК" або "Скасувати" і ОК Не вдалося запустити два диски. Я навіть увійшли в два диска, щоб побачити, якщо це буде робота і вона не = (. Я просто настільки засмучений з Vista я можу плакати. Я не можу чекати Til вони приймають XP ринку в червні цього року. Я сподіваюся, що люди кричати на вухо Microsofts, поки вони приймуть рішення зберегти її. Vista зводить мене з розуму. У мене так багато триваючих проблем з нею. DONT UPGRADE. Богами ради тримайся за свій XP! ха-ха-ха |
|
| |||
| |||
| До речі все, що я роблю, намагається встановити ньому гру. Я навіть не можу отримати його в систему, щоб відкрити його, щоб відтворити його. = ( Мені хочеться плакати. |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що я розумію, що ви маєте на увазі. Ви намагаєтеся встановити ігри? Коли Ви отримуєте повідомлення про помилку, після завершення установки? |
|
| |||
| |||
| Ви можете спробувати кілька речей. По-перше, спробуйте зробити ІСО Диск 1 (і всіх інших дисків), і спробуйте встановити їх як нормальні, але їх монтаж з Daemon Tools або щось, а не uising компакт-дисків. Друга річ, ваш диск подряпав? Спробуйте почистити його м'якою тканиною, навіть якщо воно виглядає не дуже брудний, це була різниця між відтворюватися і відтворюватися для мене кілька разів! І по-третє, спробуйте insalling його на різні Comp. Якщо він приходить з тією ж помилкою, очистити диск до смертної кари і спробуйте ще раз. Якщо ні, то вам потрібно отримати нову копію: / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи має встановити на інший комп'ютер? Це підтвердить, якщо це ваш комп'ютер або компакт-диски.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| The Sims 2 - Vista | LegendLees | PC & консоль Gaming | 4 | 26 січня 2008 10:23 |
| Моя Comp звичай увімкніть | chilloutcolin | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 14 січня 2008 12:48 |
| Зниклі без вести Browseui.dll файлу | Саз | Операційні системи Windows | 20 | 23 грудня 2007 12:21 |
| Як я можу встановити гри The Sims 2: Seasons на мій ... | patrickflc | PC & консоль Gaming | 8 | 22 вересня 2007 14:54 |
| Dll Файл не знайдено | dsleet | Операційні системи Windows | 13 | 25 липня 2007 15:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |