![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Когато разбрах Sims 3 компютъра ми има вирус, но аз все пак го инсталирали и тя работи добре, само с някои случайни рестартира. Онзи ден нашият приятел, който работи с компютри като рестартирате всичко и reinstalled прозорец и всички дискове. Сега, когато сложих компактдиска в получа BSOD грешката 0x8E. Тя работи някои от време, но понякога тя не го прави. Бях изследване, че спрете грешка и тя е била говорим за памет и видео карти, така че ще имам нужда от нов чип? Аз съм луд става тук.
Аз наистина се нуждаят от помощ с това. Ако ви трябва да знаете нещо друго за моя компютър просто да попиташ. (: Аз оценявам това. |
|
|
|||
|
|||
|
Да, дай на останалата част от спецификациите.
Първото нещо, което ще се търси най е RAM и видео карта. Минималното изискване за RAM XP е 1GB и 2GB Vista, тя ще бъде по-добре да има повече от 1.5gb за XP и 2.5gb за Vista, в моя опит с Sims 3. и видео картата трябва да бъде 128MB или по-добри карти, който поддържа DX9 и Shader модел 2. Една NVidia карта трябва да бъде FX5900 или по-добри и ATI карта трябва да бъде 9500 серии, или по-добре като роди минимум. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Каква е спекулация на вашата машина?
|
|||
|
|||
|
Знам, че всички изисквания са изпълнени, за компютъра си, аз се завтече тест наречен можеш да го изпълним? Така че той не е нищо общо с това.
Нашият приятел, че просто rebooted компютъра каза да преинсталирате sims, така че аз ще направя това, ако нищо. |