![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem dostal Sims 3 můj počítač měl virus Nainstaloval jsem to, ale tak jako tak, a fungovalo to v pohodě, jen s několika náhodných restartuje. Druhý den našeho kamaráda, který pracuje s počítači, jako restartu všechno a přeinstalovat systém Windows a všechny disky. Teď když jsem dal CD v dostanu BSOD chybu 0x8E. Pracuje některé časy, ale jindy není. Byl jsem, že zkoumání stop a byla to chyba mluvit o paměti a grafickou kartu, tak bych potřebovat nový čip? Jedu sem blázen. Opravdu potřebuju pomoct s tímto. Pokud potřebujete vědět cokoli o mém počítači jen zeptat. (: Cením si toho. |
|
| |||
| |||
| jo, dej zbytek ze specifikace. První věc, byl bych se podíváme na paměti a grafické karty. Minimální požadavek RAM pro systém Windows XP je 1gb a 2 GB Vista, že by bylo lepší mít více než 1.5 GB pro XP a Vista pro +2.5gigabajt, podle mé zkušenosti se Sims 3. a Grafická karta musí být 128megabajt nebo vyšší kartu, která podporuje DX9 a Shader Model 2. O nVidia karty musí být FX5900 nebo lepší a ATi karta musí být 9500 série nebo lepší jako minimum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je to spec vašeho počítače?
| |||
| |||
| Vím, že všechny požadavky splněny pro můj počítač, já běžel zkušební nazývá můžete spustit? Takže to nemá nic společného s tím. Náš přítel, který právě restartoval počítač řekl přeinstalovat The Sims, tak uvidíme, že pokud se nic dělat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| The Sims 2 nebudou hrát - "Prosím ujistěte se The Sims 2 disk je v mechanice" - Chyba | Quinton | PC a herní konzole | 1 | 4. června 2009 10:46 |
| The Sims 2 - Vista | LegendLees | PC a herní konzole | 4 | 26. ledna 2008 10:23 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC a herní konzole | 5 | 4. ledna 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC a herní konzole | 2 | 29. prosince 2007 15:33 |
| Sims 2 další EP | xactly | PC a herní konzole | 14 | 27. října 2007 12:51 |
| Thread Nástroje | |
| |