![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Όταν πήρα το Sims 3 ο υπολογιστής μου είχε έναν ιό, αλλά το εγκατέστησε anyways και λειτούργησε καλά, μόνο με κάποια τυχαία επανεκκίνηση. Τις προάλλες ο φίλος μας ο οποίος λειτουργεί με υπολογιστές και τα πάντα σαν επανεκκίνηση επανεγκατασταθούν παράθυρα και όλες τις μονάδες. Τώρα, όταν έβαλα το CD στο να πάρω την BSOD το σφάλμα 0x8E. Δουλεύει κάποιες από τις φορές, αλλά άλλες φορές δεν το κάνει. Είχα σταματήσει να ερευνά ότι ήταν λάθος και μιλάμε για τη μνήμη και την κάρτα βίντεο, οπότε θα χρειάζομαι ένα νέο τσιπ; Πάω τρελός εδώ.
Πραγματικά χρειάζονται βοήθεια με αυτό. Αν χρειαστεί να γνωρίζουμε οτιδήποτε άλλο σχετικά με τον υπολογιστή μου απλώς να ρωτήσω. (: Το εκτιμώ. |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, να δώσουν το υπόλοιπο του specs.
το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να εξετάσουμε είναι σε μνήμη RAM και την κάρτα βίντεο. Η ελάχιστη απαίτηση για RAM είναι 1gb XP και Vista 2GB, θα ήταν καλύτερο να έχουμε περισσότερο από 1.5gb για 2.5gb για XP και Vista, από την εμπειρία μου με το Sims 3. και η κάρτα βίντεο πρέπει να είναι 128MB ή καλύτερη κάρτα που να υποστηρίζει και DX9 shader model 2. Η nVidia κάρτα πρέπει να είναι μια FX5900 ή καλύτερα και μια ATI κάρτα πρέπει να είναι μια σειρά 9500 ή καλύτερα ως ελάχιστο. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ποιο είναι το spec του υπολογιστή σας;
|
|||
|
|||
|
Ξέρω όλες τις απαιτήσεις για τον υπολογιστή μου, I διήρκεσε μια δοκιμασία ονομάζεται μπορείτε να το εκτελέσετε; Γι 'αυτό και δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτό.
Ο φίλος μας που μόλις είπε επανεκκίνηση του υπολογιστή για να επανεγκαταστήσετε το Sims, γι 'αυτό θα κάνουμε ότι εάν τίποτα. |