![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Kada sam dobio Sims 3 moj računalo je virus ali sam ga instaliranog anyways, a radio je u redu, samo s nekim slučajnim restartuje. Drugi dan našeg prijatelja koji radi s računalima kao i sve reinstalled ponovno podizanje sustava Windows i sve pogone. Sad kad god stavite CD u sam dobio BSOD greška 0x8E. Radi neke od puta, ali drugi puta to ne. Bio sam ispituje da prestanu pogrešku i to je bio pričaju memorije te grafičku karticu, tako da mi je potreban novi čip? Im 'idući ludog ovdje.
JA stvarno potreba pomoć s tim. Ako vam treba išta drugo znati o moj računalo pravedan pitati. (: Cijenim to. |
|
|
|||
|
|||
|
yeah, dati sve ostalo s naočale.
prva stvar bih biti obličje at je video RAM-a i kartica. Minimum RAM uvjet je 1GB za XP i Vidik 2GB, bilo bi bolje da ima više od 1.5gb za 2.5gb za XP i Vidik, u mom iskustvu s Sims 3. i video kartice treba 128mb ili bolje karticu koja podržava DX9 i shader model 2. An nVidia kartica mora biti FX5900 ili bolje i ATI kartica mora biti 9500 seriju ili bolje kao goli minimum. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Što je spec. za vaš stroj?
|
|||
|
|||
|
Znam sve su zadovoljeni zahtjevi za moje računalo, JA ran test zove možete pokrenuti? Tako neće imati bilo kakve veze s tim.
Naš prijatelj samo da ponovno podizanje sustava računalo reče ponovo instalirati sims, pa ću to učiniti ako ništa. |