![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor a Sims 3 a számítógépet egy vírus, de telepített Egyébként ez és ez munkás finom, csak néhány véletlenszerűen újraindul. A minap a barátom, aki dolgozik, mint a számítógép újraindítása mindent újratelepítendő ablakokat, és az összes meghajtót. Most, amikor csak, hogy a CD-I get a BSOD a hiba 0x8E. Úgy működik, bizonyos, de máskor nem. Én kutatása, hogy állítsa le azt a hibát, és szó memória és a videokártya, ezért lenne szükség egy új chip? I'm going crazy itt. I really need help with this. Ha tudnia kell, semmi más van a számítógép csak megkérdezni. (: I appreciate it. |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy a többi specs. Az első dolog lenne, tekintve a RAM és videó kártyát. A minimális követelmény a RAM 1GB XP és Vista 2gb, hogy jobb lenne, ha több mint 1.5Gb az XP és a Vista 2.5gb, a tapasztalatom a Sims 3. és a video kártya kell a 128 MB vagy annál jobb kártyával, amely támogatja a DX9 és a Shader Model 2. Az nVidia kártya kell egy FX5900 vagy jobb és egy ATi kártyát kell a 9500 sorozat vagy jobb, mint a puszta minimum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a spec meg a gépet?
| |||
| |||
| Tudom, hogy minden követelménynek eleget tesznek a számítógépet, úgy futott a teszt hívják meg tudja nézni? Így nem kell semmit csinálni vele. Barátunk, hogy csak a számítógép újraindítása mondta újra a Sims, így fogom csinálni, hogy ha semmit. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| The Sims 2 nem fog játszani - "Győződjön meg arról, The Sims 2 lemez van a meghajtóban" - Hiba | Quinton | PC és konzol játékok | 1 | 4. június 2009 10:46 |
| The Sims 2 - kilátás | LegendLees | PC és konzol játékok | 4 | 26. január 2008 10:23 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC és konzol játékok | 5 | 4. január 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC és konzol játékok | 2 | 29. december 2007 15:33 |
| Sims 2 következő EP | xactly | PC és konzol játékok | 14 | 27. október 2007 12:51 |
| Téma eszközök | |
| |