![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר קיבלתי את המחשב שלי Sims 3 היה וירוס אבל בכל מקרה התקנתי את זה וזה עובד בסדר גמור, רק עם מספר אקראי מחדש. לפני כמה ימים חבר שלנו שעובד עם מחשב כמו לאתחל מחדש את כל החלונות ואת כל הכוננים. עכשיו, בכל פעם שמתי את התקליטור ב BSOD אני מקבל את השגיאה 0x8E. זה עובד חלק פעמים, אבל פעמים אחרות זה לא. למחקר זה הייתי עצור שגיאה והוא היה מדבר על הזיכרון ואת כרטיס המסך, אז הייתי צריך צ 'יפ חדש? אני משתגעת כאן. אני ממש צריכה עזרה עם זה. אם אתה צריך לדעת כל דבר אחר על המחשב פשוט לשאול. (: אני מעריך את זה. |
|
| |||
| |||
| כן, תן את שאר מפרט. הדבר הראשון הייתי מסתכל הוא כרטיס זיכרון RAM ווידאו. דרישת המינימום של זיכרון RAM עבור XP הוא 1GB ו 2GB Vista, זה יהיה טוב יותר כדי שיהיה יותר 1.5gb עבור XP ו 2.5gb עבור Vista, הניסיון שלי עם Sims 3. ואת כרטיס המסך צריך להיות 128MB או יותר טוב כרטיס שתומך DX9 Shader ו מודל 2. Nvidia של הכרטיס צריך להיות טוב יותר או FX5900 של ATI כרטיס צריכה להיות סדרה 9500 או טוב יותר בתור חשופים המינימום. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו ה spec של המחשב שלך?
| |||
| |||
| אני מכיר את כל הדרישות הם נפגשו עבור המחשב שלי, אני רץ מבחן שנקרא אתה יכול להפעיל אותו? אז זה לא משהו לעשות עם זה. חבר שלנו, כי רק rebooted אמר את המחשב כדי להתקין מחדש את Sims, אז אעשה את זה אם משהו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| The Sims 2 לא לשחק - "נא לוודא את Sims 2 הדיסק נמצא בתוך הכונן" - שגיאה | Quinton | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th יוני 2009 10:46 |
| The Sims 2 - Vista? | LegendLees | PC & קונסולת משחקים | 4 | 26 ינואר 2008 10:23 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC & קונסולת משחקים | 5 | 4th ינואר 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & קונסולת משחקים | 2 | 29 דצמבר 2007 15:33 |
| Sims 2 הבא EP | xactly | PC & קונסולת משחקים | 14 | -27 אוקטובר 2007 12:51 |
| שרשרת כלים | |
| |