![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš Sims 3 Mano kompiuteryje buvo virusas, bet aš jį įdiegtų Anyways, ir ji veikė gerai, tik su kai atsitiktinai iš naujo. Kitą dieną mūsų draugas, kuris dirba su kompiuteriais kaip ir viskas iš naujo paleisti kompiuterį iš naujo "Windows" ir visų diskų. Dabar, kai aš įdėti CD gaunu BSOD klaida 0x8E. Jis veikia kai laikas, bet kitais atvejais jis neturi. Buvau mokslinius tyrimus, kad stabdymo klaidos ir buvo kalbama apie atminties ir vaizdo plokštę, taigi man reikia nauja mikroschema? I'm going crazy čia. Aš tikrai reikalinga pagalba tai. Jeigu jums reikia žinoti ką nors apie mano kompiuteris tiesiog paklausti. (: I appreciate it. |
|
| |||
| |||
| Yeah, nurodomas specifikacijas poilsio. Pirmas dalykas, kurį norėčiau būti pažvelgti yra RAM ir vaizdo plokštę. Minimalus reikalavimas RAM 1GB XP ir Vista 2gb, kad būtų geriau turėti Windows XP ir daugiau nei 2,5 GB 1.5GB for Vista, mano patirtis su Sims 3. ir video korta turi būti 128 arba geresnis kortelę, kuri palaiko DX9 ir Shader Model 2. NVidia kortelė turi būti FX5900 arba geriau ir ATi kortelė turi būti 9.500 serijos arba geresnis kaip minimumo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks yra jūsų mašina spec?
| |||
| |||
| Aš žinau visus reikalavimus mano kompiuteris, išbėgau testas vadinamas galite jį paleisti? Taigi ji neturi nieko bendro su tuo. Mūsų draugas kad tiesiog paleisti kompiuterį iš naujo pasakė Sims, todėl aš padarysiu, kad jei nieko. |