mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 14, 2009, 20:06
New Member Group

Kad es saņēmu Sims 3 manā datorā ir vīruss, bet man uzstādītas tā anyways, un tā strādāja fine, tikai ar dažiem izlases restartējas. Otro dienu, mūsu draugs, kurš strādā ar datoriem, piemēram, reboot viss un pārinstalēta, logi un visus diskus. Tagad, kad man CD man BSOD kļūdas 0x8E. Tas darbojas dažas reizes, bet pārējā laikā tā nav. Es biju pētot, kas aptur kļūda, un tā runā par atmiņu un video karti, lai tas man būtu vajadzīgs jauns chip? I'm going crazy šeit.

Es tiešām vajadzīga palīdzība ar to. Ja Jums nepieciešams zināt kaut ko citu par mana datora tikai jautāt. (: I appreciate it.
Old Jūnijs 14, 2009, 20:53
Loceklis

yeah, sniedz pārējo specs.

Pirmā lieta, ko es būtu skatoties ir RAM un video karti. Minimālais RAM prasība XP ir 1gb un Vista 2gb, ka būtu labāk, ja būtu vairāk nekā 1.5Gb uz XP un 2.5gb uz Vista, manā pieredzē ar 3 Sims. un video karte ir jābūt 128mb vai labāka karte, kas atbalsta DX9 un shader modelis 2. NVidia karte ir jābūt FX5900 vai labāka, un ATI karti ir jābūt 9500 sērija, vai ir labāka par absolūtu minimumu.
Old Jūnijs 15, 2009, 02:18
Administrator Group

Kas ir spec jūsu mašīna?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 15, 2009, 14:50
New Member Group

Es zinu visas prasības ir izpildītas manu datoru, es ilga testa sauc jūs varat palaist? Tāpēc tai nav nekāda sakara ar to.

Mūsu draugam, ka tikai rebooted dators teica pārinstalēt Sims, tāpēc es darīšu, ja neko.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.