rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

The Sims 3 & The BSOD

Reply

Narzędzia wątku
Old 14. czerwca 2009, 20:06
Nowe państwa grupy

Default The Sims 3 & The BSOD

Kiedy dostałem Sims 3 mój komputer miał wirusa ale zainstalowałem go anyways i działał dobrze, tylko kilka losowych ponownie uruchomiony. W drugi dzień naszego przyjaciela, który pracuje z komputerami jak restarcie wszystko i ponownie zainstalować system Windows i wszystkich dyskach. Teraz, gdy mogę umieścić płytę CD w uzyskać BSOD błąd 0x8E. Działa niektórych czasów, ale innym razem nie. Byłem badany że błędu zatrzymania i było mówić o pamięci i karty graficznej, tak bym potrzebował nowy chip? I'm going crazy tutaj.

I really need help z tym. Jeśli chcesz wiedzieć coś jeszcze na temat mojego komputera po prostu zapytać. (: I appreciate it.
Old 14. czerwca 2009, 20:53
Członek grupy

Tak, wydaje resztę ze specyfikacjami.

Pierwszą rzeczą Byłbym patrząc na to RAM i karty graficznej. Minimalne wymagania dla pamięci RAM 1GB XP i Vista, 2GB, lepiej byłoby mieć więcej niż 1.5gb dla XP i Vista na 2.5gb, w moim doświadczeniu z Sims 3. i karty graficznej należy 128mb lub lepsze karty, która obsługuje DX9 i Shader Model 2. NVIDIA karty musi być FX5900 lub lepsza i karta ATI musi być seria 9500 lub lepsze, jako absolutne minimum.
Old 15 czerwiec 2009, 02:18
Administrator Group

Co to jest spec od komputerze?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 czerwiec 2009, 14:50
Nowe państwa grupy

Znam wszystkie wymagania zostały spełnione dla mojego komputera, ja prowadził badania o nazwie można go uruchomić? Więc nie ma nic wspólnego z tym.

Nasz przyjaciel, że właśnie uruchomiony ponownie komputer powiedział ponowna The Sims, więc będę to, że jeśli cokolwiek.
Reply

Register

Zakładki