![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kiedy dostałem Sims 3 mój komputer miał wirusa ale zainstalowałem go anyways i działał dobrze, tylko kilka losowych ponownie uruchomiony. W drugi dzień naszego przyjaciela, który pracuje z komputerami jak restarcie wszystko i ponownie zainstalować system Windows i wszystkich dyskach. Teraz, gdy mogę umieścić płytę CD w uzyskać BSOD błąd 0x8E. Działa niektórych czasów, ale innym razem nie. Byłem badany że błędu zatrzymania i było mówić o pamięci i karty graficznej, tak bym potrzebował nowy chip? I'm going crazy tutaj. I really need help z tym. Jeśli chcesz wiedzieć coś jeszcze na temat mojego komputera po prostu zapytać. (: I appreciate it. |
|
| |||
| |||
| Tak, wydaje resztę ze specyfikacjami. Pierwszą rzeczą Byłbym patrząc na to RAM i karty graficznej. Minimalne wymagania dla pamięci RAM 1GB XP i Vista, 2GB, lepiej byłoby mieć więcej niż 1.5gb dla XP i Vista na 2.5gb, w moim doświadczeniu z Sims 3. i karty graficznej należy 128mb lub lepsze karty, która obsługuje DX9 i Shader Model 2. NVIDIA karty musi być FX5900 lub lepsza i karta ATI musi być seria 9500 lub lepsze, jako absolutne minimum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest spec od komputerze?
| |||
| |||
| Znam wszystkie wymagania zostały spełnione dla mojego komputera, ja prowadził badania o nazwie można go uruchomić? Więc nie ma nic wspólnego z tym. Nasz przyjaciel, że właśnie uruchomiony ponownie komputer powiedział ponowna The Sims, więc będę to, że jeśli cokolwiek. |
![]() |
|
| Zakładki |