![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som dostal Sims 3 môj počítač mal vírus Nainstaloval som to, ale tak ako tak, a fungovalo to v pohode, len s niekoľkými náhodných reštartuje. Druhý deň nášho kamaráta, ktorý pracuje s počítačmi, ako reštarte všetko a preinštalovať systém Windows a všetky disky. Teraz keď som dal CD v dostanem BSOD chybu 0x8E. Pracuje niektoré časy, ale inokedy nie. Bol som, že skúmanie stôp a bola to chyba hovoriť o pamäte a grafickú kartu, tak bych potrebovať nový čip? Jedu sem blázon. Naozaj potrebujem pomoct s týmto. Ak potrebujete vedieť čokoľvek o mojom počítači len opýtať. (: Cením si toho. |
|
| |||
| |||
| jo, dej zvyšok zo špecifikácie. Prvá vec, bol by som sa pozrieme na pamäte a grafickej karty. Minimálna požiadavka RAM pre systém Windows XP je 1gb a 2 GB Vista, že by bolo lepšie mať viac ako 1.5 GB pre XP a Vista pre +2.5 gigabajt, podľa mojej skúsenosti sa Sims 3. a Grafická karta musí byť 128megabajt alebo vyššiu kartu, ktorá podporuje DX9 a Shader Model 2. O nVidia karty musia byť FX5900 alebo lepšie a ATi karta musí byť 9500 série alebo lepšie ako minimum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je to spec vášho počítača?
| |||
| |||
| Viem, že všetky požiadavky splnené pre môj počítač, já běžel skúšobnej nazýva môžete spustiť? Takže to nemá nič spoločného s tým. Náš priateľ, ktorý práve restartoval počítač povedal přeinstalovat The Sims, tak uvidíme, že ak sa nič robiť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| The Sims 2 nebudú hrať - "Prosím, uistite sa The Sims 2 disk je v mechanike" - Chyba | Quinton | PC a herné konzoly | 1 | 4. júna 2009 10:46 |
| The Sims 2 - Vista | LegendLees | PC a herné konzoly | 4 | 26. januára 2008 10:23 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC a herné konzoly | 5 | 4. januára 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC a herné konzoly | 2 | 29. decembra 2007 15:33 |
| Sims 2 ďalšie EP | xactly | PC a herné konzoly | 14 | 27. októbra 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |