az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

The Sims 3 & The BSOD

Reply

Konu Araçları
Old 14 Haziran 2009, 20:06
Yeni Üye Grubu

Ben Sims 3 bilgisayarım var virüs vardı ama zaten o yüklü ve güzel, rastgele yeniden sadece çalıştı. Yeniden doğmuş olan her şeyi ve yeniden yüklenmesi pencereler ve tüm sürücüler gibi bilgisayarlar ile arkadaş çalışıyor Geçen gün. Şimdi zaman Sanırım BSOD hata 0x8E in CD koydular. Bu, ancak diğer kere değil birkaç kez çalışır. Bunu durdurmak hata ve bellek ve ekran kartı hakkında konuşuyordum, bu nedenle yeni bir yonga gerekir araştırma neydi? Ben deli burada olacak.

Bu yardım çok ihtiyacım var. Eğer benim bilgisayar hakkında sadece sormak başka bir şey bilmek istiyorum. (: Ben teşekkür ederiz.
Old 14 Haziran 2009, 20:53
Üye Grubu

evet, bu özellikleri geri kalanı verir.

ilk şey I bakmak olacaktır RAM ve Video card. Bu Vista için fazla 1.5gb XP ve 2.5gb için olması, The Sims 3 ile deneyimi daha iyi olurdu XP için minimum RAM ihtiyacı 1GB ve 2GB Vista olduğunu. ve Ekran kartı 128 MB veya daha iyi bir DX9 ve Shader Model 2 destekler kartı gerekmektedir. Bir nVidia kartı FX5900 veya daha iyi bir ATI kart için gereken 9500 serisi veya çıplak asgari olarak daha iyi olması gerekir.
Old 15 Haziran 2009, 02:18
Yönetici Grubu

Senin makinenin spec nedir?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 Haziran 2009, 14:50
Yeni Üye Grubu

Tüm gereksinimleri benim bilgisayar için bir araya geldi olduğunu biliyorum, bir testi çalıştırabilir adı mı çalıştırıyorsunuz? Peki bu nasıl bir şey yok.

Bizim arkadaş sadece bilgisayarı yeniden başlatılması The Sims yeniden yüklemek için, böylece eğer bir şey yapalım dedi.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından