![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я отримала The Sims 3 мій комп'ютер був вірус, але я встановив його так чи інакше, і він працював відмінно, тільки з деякою випадковою перезавантаження. Днями наш друг, який працює з комп'ютером, як і перезавантаження все перевстановити Windows і всі диски. Тепер, коли я поставив диск у я отримую BSOD помилка 0x8E. Вона працює кілька разів, але в інших випадках цього не відбувається. Цієї помилки Я досліджував зупинці, і було говорити про пам'ять і відеокарти, так що мені потрібна нова чіпа? Я божеволію тут. Мені дуже потрібна допомога. Якщо вам потрібно знати нічого про моєму комп'ютері просто запитати. (: Я ціную це. |
|
| |||
| |||
| Так, дай інших специфікацій. перша річ я б дивилася на це пам'яті і відеокарти. Мінімальні вимоги до оперативної пам'яті є 1gb XP і Перспектива 2GB, було б краще мати більш ніж 1,5 Гбіт для XP і Vista для 2.5GB, на мій досвід роботи з The Sims 3. і відео карти, необхідно 128 Мб або більше карт, що підтримує DX9 і Shader Model 2. NVidia картки необхідно FX5900 або краще і картою ATi повинна бути 9500 або краще, як мінімум. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке специфікацію вашій машині?
| |||
| |||
| Я знаю всі вимоги для мого комп'ютера, я побігла тестом, званим ви можете його запустити? Таким воно не має нічого спільного з цим. Наш друг, який тільки перезавантаження комп'ютера сказав перевстановити The Sims, тому я зроблю це, якщо завгодно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| The Sims 2 не буде грати - "Будь ласка, переконайтеся, The Sims 2 диска в дисководі" - помилка | Quinton | PC & консоль Gaming | 1 | 4 червня 2009 10:46 |
| The Sims 2 - Vista | LegendLees | PC & консоль Gaming | 4 | 26 січня 2008 10:23 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC & консоль Gaming | 5 | 4 січня 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & консоль Gaming | 2 | 29 грудня 2007 15:33 |
| Sims 2 наступна EP | xactly | PC & консоль Gaming | 14 | 27 жовтня 2007 12:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |