![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да се оказва, че е. но честно казано мисля, че ще бъде твърде много за да се понижи дори се опитват да живеят до Hype го имам на компютъра. имате нужда от поне 1GB за играта на мира. PS3 е 512MB. Какви са вашите мисли?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предполагам, че той ще бъде optimizsed да тече от PS3 ... но не знам нищо за игри
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като му на "Игри за Windows" съобщение Съмнявам се, че ще бъдат стартирани на SONY платформа, по-вероятно той ще получи съобщение за microsofts други платформа на 360 първото
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Да Im страхува ли се DONT игри, които са без прозорци, както и PS3 само прозорците и 360. Все пак аз dout Crysis ще тичат към едно и също качество на конзолата отколкото тя не на компютър, дори ако е оптимизирана |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Висока края компютри едва го изпълним maxed Както LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Това изглежда доста добре за мен !!!!! 57,445 FPS maxed изложени |
|
| |||
| |||
| Това не е от най-високите настройки, както и резолюцията, не е било толкова високо! Мислех, че принадлежат един E4500 и 8400gs все пак?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| А това не е моя издокарвам показатели тя богат приятел на мина LOL: P I DONT собствени Crysis, така и на couldent известно, че той може да отидете високи. Той просто ми каза, че "висок" е бил толкова висок, тъй като отива LOL. |
|
| |||
| |||
| Ами мисля, че можете да настроите всичко на много високо също
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, за проекта може да бъдат пуснати на DX10, rarther от DX9, че това е добре да си свалям от 10 + FPS