![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo zdá se, že je. , ale upřímně si myslím, že je příliš mnoho a downgrade na ještě zkusit žít až do humbuk se dostala na PC. Potřebujete minimálně 1GB pro hru sám. PS3 má 512 megabajtů Jaké jsou vaše myšlenky?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Předpokládám, že to bude optimizsed běžet na PS3 ... ale vím, nic o hrách
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k jeho a "Games for Windows" Pochybuji, že zpráva bude zahájena na SONY platforma, větší pravděpodobnost, že dostanete zprávu o microsofts ostatní platformy je 360 první
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ano im dont bát jste si hry, které jsou výhradně pro Windows i PS3 pouze okny a 360. Stále existují i dout Crysis by bylo v rozporu se stejnou kvalitu na konzoli, než se to na PC, i když optimalizované |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High-end PC lze sotva spustit maxed stejně lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() To vypadá dost dobrý pro mě !!!!! 57.445 FPS maxed ven |
|
| |||
| |||
| To není nastaven na nejvyšší nastavení a usnesení není ani fakt, že vysoké! Myslel jsem vlastnil E4500 a 8400gs vlastně je?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| aha to není můj plošinu měřítek je bohatý kamarád lol: p I dont vlastní Crysis tak i couldent známých, že může jít vyšší. Jen mi řekl, že "vysoké" byla tak vysoká, jak to chodí lol. |
|
| |||
| |||
| No myslím, že si můžete nastavit vše na velmi vysoké i
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, pro začátek by to mohlo být kladen na DX10, rarther než DX9, že je to vlastní mohly dobře ukrást 10 + fps
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můžu nahrávat audio vstup v pořádku, ale nemohu slyšet žít, protože jsou zadány | napodobení | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 29. květen 2009 16:05 |
| Vyslechnout opakované kliknutí, když jsem zase na počítač | dayexday | Obecné Hardware Chat | 7 | 23. října 2008 07:40 |
| Crysis: Warhead - další hře Crysis! | cheesepuff | PC a herní konzole | 17 | 3. října 2008 11:47 |
| Řekl někdo slyšet .. O IBM? | jack100 | Obecné Hardware Chat | 17 | 17. dubna 2008 21:19 |
| Nové slyšet | doomjeffs | Představte Yourself Zde | 4 | 12. srpen 2007 04:31 |
| Thread Nástroje | |
| |