![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, φαίνεται ότι είναι. αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ από τα κάτω, ακόμη και να προσπαθήσει να ανταποκριθεί σε δημοσιότητα με την πήρε για PC. χρειάζεσαι τουλάχιστον 1GB για το παιχνίδι και μόνο. PS3 έχει 512MB. ποιες είναι οι σκέψεις σας;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτω ότι θα είναι optimizsed να τρέχει για το PS3 ... αλλά δεν ξέρω τίποτα παιχνίδια
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λαμβάνοντας υπόψη τη μια "Games for Windows" απελευθέρωση Αμφιβάλλω θα ξεκινήσει σε μια πλατφόρμα SONY, πιο πιθανό ότι θα πάρετε μια θέση για microsofts άλλη πλατφόρμα τις πρώτες 360
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ναι im φοβάται σας dont get παιχνίδια που είναι αποκλειστικά για τα δύο παράθυρα και τα παράθυρα και PS3 μόνο 360. Still i dout crysis θα τρέχει με την ίδια ποιότητα για την κονσόλα από ό, τι για το PC, ακόμη και αν βελτιστοποιημένες |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υψηλή τέλος του υπολογιστή μετά βίας μπορεί να τρέχει έτσι κι αλλιώς είναι maxed lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Αυτό φαίνεται πολύ καλή για μένα !!!!! 57,445 FPS maxed out |
|
| |||
| |||
| Αυτό δεν έχει οριστεί για το υψηλότερο ρυθμίσεις και το ψήφισμα δεν είναι στην πραγματικότητα ότι τα υψηλά είτε! Νόμιζα ότι είχε E4500 και μια 8400gs ούτως ή άλλως;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| AHA δεν είναι δική μου εξέδρας σημεία αναφοράς είναι ένα πλούσιο φίλο μου lol: p I dont δική crysis έτσι couldent από γνωστό ότι μπορεί να πάει υψηλότερα. Μόλις μου είπε ότι "υψηλό" ήταν τόσο υψηλές όσο πάει lol. |
|
| |||
| |||
| Μπα νομίζω ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα σε πολύ υψηλά επίσης
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, για μια αρχή που θα μπορούσε να θέσει σε DX10, rarther από DX9, ότι για τα δικά της θα μπορούσε να σταματώ 10 + fps
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να καταγράφει είσοδο ήχου εντάξει, αλλά δεν μπορώ να ακούσω ζωντανά, όπως είναι η inputed | ομοίωμα | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 29 Μαΐου 2009 16:05 |
| Ακούστε κλικ επαναληφθεί όταν Στρέφομαι υπολογιστή | dayexday | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Οκτ 2008 07:40 |
| Crysis: κεφαλή - το επόμενο παιχνίδι του Crysis! | cheesepuff | PC & Console Gaming | 17 | 3 Οκτ. 2008 11:47 |
| Μήπως κάποιος ακούσει .. Σχετικά με την IBM; | jack100 | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 17 Απρ 2008 21:19 |
| Νέα ακούω | doomjeffs | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 12 Αυγ 2007 04:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |