![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čini se da je to. ali ja iskreno mislim da će biti previše nekog poniziti da čak pokušati živjeti do hype ga je dobio na PC. vam treba barem 1GB za igru na miru. PS3 ima 512MB. Koje su vaše misli?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljam da će biti optimizsed pokrenuti na PS3 ... ali znam ništa o igrama
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S obzirom na jednoj svojoj "Games for Windows" release Sumnjam da će biti pokrenuta na SONY platformi, veća je vjerojatnost da će dobiti na oslobađanje microsofts drugi peron 360 prvi
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Da li im plassi dont get igre koje su isključivi na oba Windows i samo PS3 i 360 prozora. Ipak sam dout crysis bi izvoditi na isti kvalitet na konzoli nego na PC radi čak i ako je optimiziran |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High end PC jedva ga pokrenite maxed anyway lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Koja izgleda prilično dobro za mene !!!!! 57,445 FPS maxed out |
|
| |||
| |||
| To nije postavljen na najvišim postavkama i rezoluciji nije stvarno visoka da bilo! Mislili ste vlasnik jedne E4500 i 8400gs anyway?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| aha to nije moj katarka repere ga bogatim prijatelju minski lol: p I dont vlastite crysis pa sam couldent poznatih da može ići više. On je samo mi je rekao da "visoke" je kao visok kao on ide lol. |
|
| |||
| |||
| Nah Mislim možete podesiti sve to na vrlo visokim i
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, za početak bi se moglo staviti na DX10, rarther od DX9, da na njemu vlastite mogao dobro sklepati 10 + fps
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne mogu snimiti audio ulaz u redu ali ne mogu čuti uživo, jer se inputed | utvara | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 29. svibanj 2009 16:05 |
| Čujte ponovio klikova kad sam skrenuti na računalu | dayexday | General Hardware Chat | 7 | 23. listopad 2008 07:40 |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Da li je itko čuti .. o IBM? | jack100 | General Hardware Chat | 17 | 17. travanj 2008 21:19 |
| Novi čuti | doomjeffs | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 12. kolovoz 2007 04:31 |
| Thread Tools | |
| |