![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen úgy tűnik, ez az. de én őszintén hiszem, hogy túl sok a downgrade még megpróbálja felnőjön a hype, hogy megvan a számítógépen. szükség van legalább 1GB a játék egyedül. PS3 már 512MB. Mi a gondolat?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feltételezem, hogy ez lesz optimizsed futtatni a PS3 ... de tudom, hogy semmit sem játékok
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Figyelembe véve, hogy a "Games for Windows" release Kétlem fog indulni a SONY platformon, annál valószínűbb, hogy lesz egy release Microsofts a többi platform az első 360
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Igen im afraid you dont get játékok, melyek kizárólag a Windows és a PS3 csak a Windows és a 360. Still I dout Crysis lenne, hogy ugyanazt a minőséget a konzolt, mint azt a számítógép még akkor is, ha optimalizált |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High end PC alig lefuttatjuk maxed anyway lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Hogy néz ki elég jó nekem !!!!! 57,445 FPS maxed ki |
|
| |||
| |||
| Ez nem állítható be a legmagasabb beállítások és a felbontás nem igazán, hogy a magas vagy! Hittem, tulajdonában van egy E4500 és egy 8400gs anyway?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| aha de ez nem az én fúrótoronyhoz referenciaértékek egy gazdag barátom lol: p I dont saját Crysis Szóval couldent az ismert, hogy megy magasabb. Ő csak azt mondta, hogy "magas" volt, olyan magas, mint megy lol. |
|
| |||
| |||
| Nah azt hiszem, meg lehet állítani, hogy minden nagyon jó is
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, mert egy kezdő is lehetne helyezni a DX10, rarther mint a DX9, hogy a saját jó leüt 10 + fps
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem rekord audiobemeneti oké, de én nem hallom, hogy él, mint azt inputed | bálványkép | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 29. május 2009 16:05 |
| Hallgasd ismételt kattintások amikor viszont számítógép | dayexday | Általános fémáru Chat | 7 | 23. október 2008 07:40 |
| Crysis: Warhead - A következő játék a Crysis! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 17 | 3. október 2008 11:47 |
| Keresett valaki hallja .. Az IBM-ről? | jack100 | Általános fémáru Chat | 17 | 17. április 2008 21:19 |
| Új hallani | doomjeffs | Itt mutasd meg magadat | 4 | 12. augusztus 2007 04:31 |
| Téma eszközök | |
| |