![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה נראה. אבל אני באמת חושב שזה יהיה יותר מדי על מנת להוריד בדרגה אפילו לנסות לחיות עד hype זה יש ב-PC. אתה צריך לפחות 1GB עבור המשחק לבד. PS3 יש 512MB. מה דעתך?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מניח שזה יהיה optimizsed לרוץ על PS3 ... אבל אני לא יודע כלום על משחקים
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהתחשב את א "משחקים עבור Windows" לשחרר אני בספק יהיה על השקת פלטפורמת SONY, גדל הסיכוי שהיא תקבל microsofts אחרים שפורסמו על פלטפורמת ה 360 הראשון
|
| |||
| |||
| כן IM חושש שאתה מקבל dont משחקים כי הם בלעדיים לשני Windows ו-Windows ו-PS3 רק 360. אני עדיין dout crysis היה להפסיק את אותה איכות על קונסולה מאשר על המחשב, גם אם אופטימיזציה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High End PC's בקושי יכול להפעיל אותו בכל מקרה maxed LOL
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() זה נראה די טוב לי !!!!! 57,445 FPS maxed out |
|
| |||
| |||
| זה לא מוגדר על ההגדרות הגבוהות ביותר ואת הפתרון הוא לא ממש גבוה כי גם! חשבתי בבעלות של E4500 ו 8400gs בכל זאת?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| aha זה לא שלי חבל מידע בנושא זה עשיר ידיד שלי LOL: P אני dont משלו crysis אז אני couldent של ידועים שהוא יכול ללכת יותר. הוא רק אמר לי את זה "גבוה" היה גבוה ככל למותר LOL. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שאתה יכול להגדיר את זה בבית מאוד גבוה גם
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, בשביל התחלה זה יכול להיות מונח על DX10, rarther מ DX9, כי על זה לבדו יכול גם לרצוח 10 + fps
|
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני יכול להקליט אודיו קלט בסדר אבל אני לא יכול לשמוע את זה לחיות כפי שהוא מופיע בטופס להיות | simulacrum | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 29 מאי 2009 16:05 |
| לשמוע שוב ושוב כאשר אני לוחץ על להפעיל מחשב | dayexday | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 אוקטובר 2008 07:40 |
| Crysis: ראש חץ - את המשחק הבא של Crysis! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 17 | 3rd אוקטובר 2008 11:47 |
| האם מישהו שומע .. אודות יבמ? | jack100 | כללי חומרה צ 'אט | 17 | -17 לאפריל 2008 21:19 |
| לשמוע חדשות | doomjeffs | ואציג את עצמך כאן | 4 | 12th אוגוסט 2007 04:31 |
| שרשרת כלים | |
| |