![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip atrodo, ji yra. bet aš nuoširdžiai manau, kad bus per daug senesnę net pabandyti gyventi iki hype jis pateko į kompiuterį. reikia bent 1GB už žaidimą vieną. PS3 turi 512MB. Ką manote?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau jis bus optimizsed skaičiuoti nuo PS3 ... bet aš nieko nežinau apie žaidimus
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsižvelgdamos į savo "Games for Windows" paleisti aš abejoju, ji bus pradėta SONY platforma, labiau tikėtina, gaus apie Microsofts spaudai kitos platformos 360 pirmos
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Taip im afraid you dont get žaidimus, kurie yra išskirtiniai, kad abu langai ir PS3 tik Windows ir 360. Still I dout Crysis būtų paleisti į tą pačią kokybę konsolėje kaip ji ant PC, net jei optimizuotas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High End PC vos gali jį paleisti maxed anyway lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Tai atrodo gana gerai man !!!!! 57,445 PAS maxed out |
|
| |||
| |||
| Tai nėra nustatyti pagal aukščiausius nustatymus ir rezoliucija nėra labai didelis, kad nors! Manau, kad jums priklauso E4500 ir 8400GS anyway?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aha tai ne mano įlaidai gaires jis turtingas draugas mano lol: P I dont pačių Crysis, kad aš couldent žinomų, kad jis gali būti didesnis. Jis tik man pasakė, kad "aukštas" buvo toks didelis, kaip ji važiuoja lol. |
|
| |||
| |||
| Nah manau, kad galite jį visi labai didelis, taip pat
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, už jį paleisti galima būtų pateikti į DX10, rarther kaip DX9, kad dėl to paties galėtų numesti 10 + fps