![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak wydaje się to. ale i szczerze uważamy, że będzie zbyt dużo obniżeniu nawet spróbować żyć do hype to dostał na PC. musisz mieć co najmniej 1GB w grze w pojedynkę. PS3 ma 512MB. Jakie są twoje myśli?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakładam, że będzie optimizsed uruchomić na PS3 ... ale wiem nic o grach
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biorąc swój "Games for Windows" wydanie I doubt it zostanie uruchomiona na platformie Sony, bardziej prawdopodobne, to będzie uwolnienie w microsofts inne platformy 360 pierwszych
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tak im boi dont you get gier, które są wyłącznie dla systemu Windows i PS3 tylko okna i 360. Still I dout Crysis byłaby sprzeczna z tą samą jakość na konsoli niż na PC to nawet jeśli zoptymalizowane |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wysokiej klasy komputera może ledwo go uruchomić maxed anyway lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() To wygląda całkiem nieźle mi !!!!! 57.445 FPS maxed obecnie |
|
| |||
| |||
| To nie jest ustawiona na najwyższym ustawienia i rozdzielczość nie jest wysokie, że albo! Myśl jest właścicielem E4500 i 8400gs anyway?
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| aha to nie jest mój rig wzorców to bogaty mój przyjaciel lol: P I dont własnych Crysis tak znanych i couldent że może pójść wyższe. On powiedział mi, że "wysoki" był równie wysoki jak to jest lol. |
|
| |||
| |||
| Nie myślę, że można ustawić wszystko na bardzo wysokim poziomie także
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, na początku może być położony na DX10, rarther niż DX9, że na jego własny może również wyprodukować 10 + fps
|
| Zakładki |