![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, se pare că e. dar eu sincer cred ca va fi prea mult de un downgrade pentru a încerca să trăiască chiar şi până la hype-l am pe PC-ul. Aveţi nevoie de cel puţin 1 GB de joc singur. PS3 are 512MB. Care sunt gândurile tale?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presupun că acesta va fi optimizsed pentru a rula pe PS3 ... dar nu stiu nimic despre jocuri
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Având în vedere sale un "Games for Windows" eliberare i îndoială acesta va fi lansat pe un SONY platformă, mult mai probabil ca acesta va primi o versiune pe microsofts alte platforme de 360 primul
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Da im tem ai dont get jocuri exclusive, care sunt atât pentru Windows cât şi PS3 numai ferestre şi 360. Totusi i dout Crysis ar fi de aceeaşi calitate de pe consola de pe aceasta, chiar dacă PC-ul optimizat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High PC sfârşitul lui abia îl rulaţi maxed oricum lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Asta arata destul de bine pentru mine !!!!! 57.445 FPS maxed afară |
|
| |||
| |||
| Asta nu este setat la cea mai mare şi setările de rezoluţie nu este chiar atât de mare, fie! Crezut ca ai avut o E4500 si un 8400gs oricum?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| aha mea acest lucru nu este ţinută de referinţă este o bogata prieten de-al meu lol: p I dont Crysis proprii, aşa că am couldent de cunoscut faptul că se poate merge mai mari. Tocmai mi-a spus că "mare" a fost la fel de mare ca merge lol. |
|
| |||
| |||
| Nu cred că puteţi să setaţi-o la toate foarte mari de asemenea,
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, pentru un început, ar putea fi introduse pe DX10, rarther decât DX9, că pe el propria ar putea jefui 10 + fps
|
| Marcaje |