![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| чини се да је то. али ја искрено мислим да ће бити превише неког понизити да чак покушати да живе до хыпе га је добио на ПЦ. вам треба барем 1ГБ за игру на миру. Пс3 има 512МБ. Које су ваше мисли?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Претпостављам да ће бити оптимизсед покренути на пс3 ... али знам ништа о играма
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С обзиром на једној својој "Гамес фор Уиндоус" релеасе Сумњам да ће бити покренута на СОНЫ платформи, већа је вероватноћа да ће добити на ослобађање мицрософтс други перон 360 први
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Да ли им пласси донт гет игре које су искључиви на оба Уиндоус и само пс3 и 360 прозора. Ипак сам доут црысис би изводити на исти квалитет на конзоли него на ПЦ ради чак и ако је оптимизиран |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хигх енд ПЦ једва га покрените максед Аныуаы лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Која изгледа прилично добро за мене !!!!! 57,445 ФПС максед оут |
|
| |||
| |||
| То није постављен на највишим подешавањима и резолуцији није стварно висока да било! Мислили сте власник једне Е4500 и 8400гс Аныуаы?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| аха то није мој катарка репер га богатим пријатељу минско лол: п И донт сопствене црысис па сам цоулдент познатих да може да иде више. Он је само ми је рекао да "високе" је као висок као он иде лол. |
|
| |||
| |||
| Нах Мислим можете подесити све то на врло високим и
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, за почетак би се могло ставити на ДКС10, рартхер од ДКС9, да на њему сопствене могао добро склепати 10 + фпс
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не могу снимити аудио улажење у реду али не могу чути уживо, јер се инпутед | утвара | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 29 мај 2009 16:05 |
| Чујте поновио кликова кад сам скренути на рачунару | даыексдаы | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 23 октобар 2008 07:40 |
| Црысис: бојеве глава - следећој игри Црысис! | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 17 | 3 октобар 2008 11:47 |
| Да ли је ико чути .. о ИБМ? | јацк100 | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 17 април 2008 21:19 |
| Нови чути | доомјеффс | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 12 аугуст 2007 04:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |