![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| onu görünür evet. ama dürüst olması çok fazla bir gerileme bile hızlı PC'de var olan yutturmaca için yaşamayı denemek için düşünüyorum. olan oyun yalnız için en az 1GB gerekir. PS3 512MB vardır. ne düşünceleri nelerdir?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben PS3 çalışmak üzere optimizsed olacağını varsayabiliriz ... ama oyun hakkında bir şey biliyorum
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onun bir "Games for Windows dikkate" açıklaması i Sony platformda başlattı olacaktır kuşkusuz, daha başka platformdan 360 ilk microsofts bir açıklaması olacaktır muhtemelen
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Evet, her iki pencere ve PS3 sadece pencereler ve 360 için özel olan oyunları almak dont korkuyor Sohbet. Aynı kalitede konsol üzerinde çalışır Halen dout Crysis daha PC'de bu bile optimize |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yüksek sonunda PC ancak bu yine de lol maxed çalıştırabilirsiniz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Bu çok iyi bana !!!!! görünüyor 57,445 FPS dışarı maxed |
|
| |||
| |||
| Bu en yüksek ayarları ve ayarlı değilse çözünürlüğü çok yüksek değil! Kesin ve 8400gs zaten bir E4500 ait?
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aha bu benim lol zengin bir arkadaş: I dont kendi Crysis çok bilinen i couldent P benim teçhizat kriterler bu yüksek olabilir değildir. O sadece "yüksek olarak lol gider olarak yüksek olduğunu söyledi. |
|
| |||
| |||
| Hayır Sizi çok da yüksek bir şekilde ayarlayabilirsiniz düşünüyorum
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üzerinde kendi Evet, DX9 daha DX10 sokulmalılar bir başlangıç, rarther için iyi 10 kare / sn öldürmek olabilir
|
| Bookmarks |