![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Та здається це. але я чесно думаю, що буде занадто багато, щоб знизити навіть намагаються жити до Hype вона отримала на ПК. Вам потрібно принаймні 1 Гб для гри в поодинці. PS3 має 512MB. Що ви думаєте?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я вважаю, це буде optimizsed запустити на PS3 ... але я нічого не знаю про ігри
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Беручи до уваги свою "Ігри для Windows" Я звільняю сумніву, вона буде запущена на платформі SONY, швидше за все вона отримає звільнення від Microsofts інші платформи 360 першим
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Та їм ви не боїтеся отримати ігор, які є винятковими для обох Windows і PS3 тільки в Windows і 360. Тим не менше я DOUT Crysis буде працювати з тим же якістю на консолі, ніж на ПК, навіть якщо оптимізований
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Високий кінець ПК навряд чи можуть запустити його Maxed одно LOL
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
![]() Це виглядає дуже добре до мене !!!!! 57,445 FPS максимізуючи |
|
|
|||
|
|||
|
, Які не встановлені на найвищих настройках і резолюція не дуже високим, що теж!
Думав, що ти мав E4500 і 8400GS в будь-якому випадку?
|
|||
|
|||
|
Ага це не моя встановлення критеріїв вона багата приятель LOL: P I Dont власної Crysis тому я couldent відомою, що вона може піти вище. Він просто сказав мені, що "високе" була така висока йде LOL.
|
|
|
|||
|
|||
|
Нах я думаю, ви можете встановити все це на дуже високому також
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Так, для початку можна було б покласти на DX10, rarther ніж DX9, що за його власними цілком може сфабрикувати 10 + кадрів