![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
|
|
| |||
| |||
| Oh BTW co PS3 nazvat software založený renderer I cant přinést sám se domnívat, že Sony bude používat technologii Microsoft DirectX. používaných v PC a 360 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeho hra používá OpenGL pro rozvoj
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| oh ok v pohodě |
|
| |||
| |||
| crytek využilo cryengine2 na konzolích a běžel lépe než očekávané (kvalita Crysis na vysoké nastavení). Vedu Crysis na velmi vysoké na mém PC, ale vysoké nastavení ještě podívat šíleně dobré a že by řepy jakékoli herní engine v grafice a fyzice, včetně neskutečné motoru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i to je překvapení.
|
| |||
| |||
| Co je tak dobrý, asi Crysis? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Farcry 2 Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Jo její bude úžasné, že nikdo z úrovně bs právě otevřenou a životní prostředí ... 50km2 se toulat po Nebyly by Crytex rád hony nebo Crysis, ale Ubisoft tuto dobu kolem Jen doufáme jeho dostatečně optimalizované pro můj starý desktopu spusťte! Edit: je to nespekuloval požadavky tak daleko Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |