![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ω BTW ποιο θα είναι το PS3 καλέστε το λογισμικό του βασίζεται καθιστών I επίκλισης θέτουν τον εαυτό μου να belive ότι η Sony θα χρησιμοποιήσει το Microsoft DirectX τεχνολογία. που χρησιμοποιούνται σε PC και 360 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το παιχνίδι χρησιμοποιεί OpenGL για ανάπτυξη
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| oh ok cool |
|
| |||
| |||
| crytek έχουν χρησιμοποιηθεί τα cryengine2 για κονσόλες και λειτούργησε καλύτερα από ό, τι αναμενόταν (η ποιότητα του crysis στις υψηλές ρυθμίσεις). I run crysis σε πολύ υψηλό για τον υπολογιστή μου, αλλά εξακολουθεί να δούμε υψηλές ρυθμίσεις insanely καλή και θα τεύτλων κάθε παιχνίδι μηχανή γραφικών και φυσικής στην συμπεριλαμβανομένης της Unreal κινητήρα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά thats έκπληξη.
|
| |||
| |||
| whats περίπου crysis τόσο καλό; |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Farcry 2 Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Ναι θα το καταπληκτικό, όλα αυτά δεν bs επίπεδο μόνο και ανοικτού περιβάλλοντος ... 50km2 να περιφέρονται γύρω από Δεν έχει γίνει από Crytex όπως Far Cry Crysis ή Ubisoft, αλλά αυτή τη φορά Απλά ελπίζω η βελτιστοποιημένη αρκετά καλά παλιό μου desktop για να το τρέξετε! Επεξεργασία: αυτή είναι η εικασίες απαιτήσεις μέχρι στιγμής Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να καταγράφει είσοδο ήχου εντάξει, αλλά δεν μπορώ να ακούσω ζωντανά, όπως είναι η inputed | ομοίωμα | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 29 Μαΐου 2009 16:05 |
| Ακούστε κλικ επαναληφθεί όταν Στρέφομαι υπολογιστή | dayexday | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Οκτ 2008 07:40 |
| Crysis: κεφαλή - το επόμενο παιχνίδι του Crysis! | cheesepuff | PC & Console Gaming | 17 | 3 Οκτ. 2008 11:47 |
| Μήπως κάποιος ακούσει .. Σχετικά με την IBM; | jack100 | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 17 Απρ 2008 21:19 |
| Νέα ακούω | doomjeffs | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 12 Αυγ 2007 04:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |