![]() |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אה BTW מה PS3 לקרוא את התוכנה מבוססת אני מפיק צביעות להביא את עצמי belive Sony כי ישתמשו בטכנולוגיה של Microsoft DirectX. השתמשו ב-PC ו 360 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החברה משתמשת OpenGL עבור פיתוח המשחק
|
| |||
| |||
| או קיי, מגניב |
|
| |||
| |||
| crytek השימוש cryengine2 ב consoles והוא רץ טוב יותר מאשר הם ציפו (איכות גבוהה crysis על הגדרות). אני מפעיל crysis גבוהה מאוד על המחשב שלי על הגדרות גבוהות אבל עדיין נראה טוב insanely סלק היה כל המשחק ב מנוע גרפיקה ופיזיקה כולל מנוע דמיוני. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן thats הפתעה.
|
| |||
| |||
| מה כל כך טוב עם crysis? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
Farcry 2 המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| כן, את הולכת להיות מדהימה, כי אף אחד פשוט ברמה bs ולפתוח הסתיים הסביבה ... 50km2 כדי לנדוד ברחבי לא נעשה על ידי Crytex כמו Crysis או Far Cry, אבל Ubisoft הפעם סביב רק מקווה שלה מותאם מספיק טוב עבור שולחן העבודה הישן שלי כדי להריץ את זה! עריכה: This is the speculated דרישות עד כה ציטוט:
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני יכול להקליט אודיו קלט בסדר אבל אני לא יכול לשמוע את זה לחיות כפי שהוא מופיע בטופס להיות | simulacrum | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 29 מאי 2009 16:05 |
| לשמוע שוב ושוב כאשר אני לוחץ על להפעיל מחשב | dayexday | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 אוקטובר 2008 07:40 |
| Crysis: ראש חץ - את המשחק הבא של Crysis! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 17 | 3rd אוקטובר 2008 11:47 |
| האם מישהו שומע .. אודות יבמ? | jack100 | כללי חומרה צ 'אט | 17 | -17 לאפריל 2008 21:19 |
| לשמוע חדשות | doomjeffs | ואציג את עצמך כאן | 4 | 12th אוגוסט 2007 04:31 |
| שרשרת כלים | |
| |